Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tym czasem już wiem na jaką kierę będę zbierał, gostek z GT5.net.pl sobie właśnie taką kupił, jebaany :decayed:

image20110831200358409.jpg

nie wiem stary jak Ty bedzie na tym grał , zrobiłem maxxx zoom-a i nigdzie nie widze krzyżaka :thumbdown:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:polew: :polew:
Opublikowano

wydać $1.300 zielonych ..nie

Opublikowano
:polew:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

odgrzeję kotleta :)

brał ktoś udział w sezonowych Mercedes-Benz Driving Event? mi brakło ponad 3 sekundy żeby pobić Coultharda...[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 15:07_________________________________________________btw :naughty: :naughty:

aaaibx.jpg

Opublikowano

brał ktoś udział w sezonowych Mercedes-Benz Driving Event?

dzisiaj pierwszy raz ale na razie kiepsko mi idzie

właśnie, Pablo, moicz pobiliście w ostatnich sezonowych 1:18 na torze TG SLS AMG?

Opublikowano

dzisiaj miałem 1:19 z hakiem, czyli srebro jest... ale gdzie tam jeszcze do złota :wallbash:

Opublikowano

ja tam zrobiłem 3 czyste okrążenia i dałem sobie spokój :) czas to 1.19 z hakiem

Opublikowano

Właśnie odpalam GT5 po dłuższej przerwie...

Opublikowano

Ja też zaraz to sprawdzę :naughty:

Panowie a może odpalimy grę on-line i pogramy coś po dłuuużeszej przerwie :wink4:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 20:54_________________________________________________

brał ktoś udział w sezonowych Mercedes-Benz Driving Event?

dzisiaj pierwszy raz ale na razie kiepsko mi idzie

właśnie, Pablo, moicz pobiliście w ostatnich sezonowych 1:18 na torze TG SLS AMG?

Kilka prób na krzyżaku na padzie i jest 1:17 :polew: da się jeszcze z tego z 1,5s urwać :wink4: ale nie chciało mi się z tym bawić, wpadło 850tys :kox:

Rekord on-line 1:13.. Jebaki z Makowa :decayed::kox:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 23:39_________________________________________________Tutaj macie wszystko o tej imprezie, fajnie się bawili :kox:

Ale zauważyłem że Coulthard skracał w niektórych miejscach gdzie teraz to jest nie dozwolone :gwizdanie:

http://eu.gran-turismo.com/pl/news/d32670.html

I filmiki z imprezy, świat GT5 w jak najlepszej formie :kox:

http://www2.mercedes-benz.co.uk/content/unitedkingdom/mpc/mpc_unitedkingdom_website/en/home_mpc/passengercars/home/passenger_cars_world/gran-turismo-challenge-live-race-competition.html?csref=liverace

Pozostałe info m.in o Nissan Academy PS3 na Eurosporcie :arrow2:http://eu.gran-turismo.com/pl/

Opublikowano

Pablo a skąd masz info o tym, że z okazji premiery Forzy 4, dadzą nam wszystkie auta w wersji premium i tory z poprzednich części? To potwierdzone już? Bo szukałem na necie i nigdzie takiego info nie znalazłem :decayed: Ale jeśli tak zrobią to dopiero będzie gest i ukłon w stronę fanów :>

Opublikowano

Pablo a skąd masz info o tym, że z okazji premiery Forzy 4, dadzą nam wszystkie auta w wersji premium i tory z poprzednich części? To potwierdzone już? Bo szukałem na necie i nigdzie takiego info nie znalazłem :decayed: Ale jeśli tak zrobią to dopiero będzie gest i ukłon w stronę fanów :>

wierzysz w to? :D

Opublikowano

Don't panic Sony :naughty:

panic2.jpg

Opublikowano

Ktoś od chłopaków z GT5.net.pl mówił o tym wycieku ale też nie znalazłem tego w sieci.

Rozmawiałem ze znajomym z Sony który jest maniakiem GT5 i mówił że planują wielką aktualizację :)

Ale jak to się skończy to musimy poczekać.

Opublikowano

No to się wyjaśniło - GT5 spec II ukaże się w 3-cim tygodniu października, niedługo później wyjdzie DLC. Nadal nie wiadomo jakie zmiany zostaną wprowadzone, prawdopodobnie nowe auta + trasy,może nowe tryby gry (D1 drift?). Nie wiadomo też czy DLC będzie darmowy czy płatny :>

http://www.gtplanet.net/gt5-spec-2-0-is-coming-dlc-to-follow/

Opublikowano

Ale jeśli tak zrobią to dopiero będzie gest i ukłon w stronę fanów :>

To nie bedzie gest w strone fanów , tylko gest rozpaczy przed nadciągającą porażką :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Ale jeśli tak zrobią to dopiero będzie gest i ukłon w stronę fanów :>

To nie bedzie gest w strone fanów , tylko gest rozpaczy przed nadciągającą porażką :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Sie tak nie ciesz, sie tak nie ciesz bo jeszcze sie okaze ze forza 4 wcale nie bedzie taka fajna :tongue4: Bedzie 10 aut z widokiem ze srodka a reszta to zywcem wziete z czesci 1 i 2 :tongue4: I bedzie sie wieszala zawsze na drugim okrazeniu kazdego wyscigu :tongue4: I powodowala RROD :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Sie tak nie ciesz, sie tak nie ciesz bo jeszcze sie okaze ze forza 4 wcale nie bedzie taka fajna :tongue4: Bedzie 10 aut z widokiem ze srodka a reszta to zywcem wziete z czesci 1 i 2 :tongue4: I bedzie sie wieszala zawsze na drugim okrazeniu kazdego wyscigu :tongue4: I powodowala RROD :tongue4: :tongue4:

Ja sie nie ciesze , nie czekam na FM4 bo wyrosłem juz z takich wyscigów :tongue4:

Opublikowano

Jeśli Sebastian Vettel zostanie mistrzem świata 9.X po GP Japonii, to każdy gracz, który zaloguje się do gry w ciągu tygodnia od tego wyścigu, dostanie auto Red Bull X2010s :> Miodzio :>

Ori info:

http://www.gtplanet.net/red-bull-x2010s-for-all-if-vettel-wins-2011-f1-championship/

Opublikowano

no to trzeba trzymać kciuki za Sebastiana :decayed: