Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i to mówi samo za siebie wicek :naughty: :naughty: :naughty::wink4:

przecież vodka jest dla ludzi co nie :naughty: [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 20:04_________________________________________________wentyl a co dokładnie stało sie z osłoną

wódke za kołnierz tez nie wylewm :naughty: :naughty: :naughty: a osłona już pada zawias w dole śnieg zmarznięty robi swoje :wallbash:
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no i to mówi samo za siebie wicek :naughty: :naughty: :naughty::wink4:

przecież vodka jest dla ludzi co nie :naughty: [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 20:04_________________________________________________wentyl a co dokładnie stało sie z osłoną

wódke za kołnierz tez nie wylewm :naughty: :naughty: :naughty: a osłona już pada zawias w dole śnieg zmarznięty robi swoje :wallbash:

bo przemko sie trudni plastikami a dokładnie spawaniem może dało by rade pospawac

Opublikowano

już chyba nie ma co spawac lepiej kupić nowe szkoda roboty ale dzięki jak co :hi: nowa widziałem za 150 razem z tą na skrzynie w komplecie więc chyba gra nie warta swieczki co :good:

Opublikowano

już chyba nie ma co spawac lepiej kupić nowe szkoda roboty ale dzięki jak co :hi:

na giełdzie używke dostaniesz za 100zł tak mi sie cos o uszy odbiło :mysli:

Opublikowano

dobra spadam bede pozniej :notworthy:[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 20:14_________________________________________________

już chyba nie ma co spawac lepiej kupić nowe szkoda roboty ale dzięki jak co :hi:

no sam widzisz po co sie babrac z tym wymienic i juz mam racje
Opublikowano

dobra spadam bede pozniej :notworthy:[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 20:14_________________________________________________

no sam widzisz po co sie babrac z tym wymienic i juz mam racje

he [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 20:16_________________________________________________też spadam :drinks:

Opublikowano

:hi:

witam kolegów[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 20:26_________________________________________________

już chyba nie ma co spawac lepiej kupić nowe szkoda roboty ale dzięki jak co :hi: nowa widziałem za 150 razem z tą na skrzynie w komplecie więc chyba gra nie warta swieczki co :good:

zgadza sie...tyle wołają na giełdzie w Przeźmierowie płyta pod silnik 100zł+50zł pod skrzynie

ten plastik akurat kiepsko się spawa :cool1:

Opublikowano

Siemanko :hi:

Opublikowano

ja też mógłbym sobie tą osłonę sprawić bo poocierana przez ten śnieg jest :kwasny:[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 20:37_________________________________________________

Siemanko :hi:

no nie mogę .... wszyscy czekali na Ciebie .... a tu ni widu ni słychu :evil:

Opublikowano

Elo chłopaki :) Sorki za zwłoke że mnie nie było ale robote nakręcałem sobie :):cool1:

Opublikowano

Elo chłopaki :) Sorki za zwłoke że mnie nie było ale robote nakręcałem sobie :):cool1:

i co dlatego na spota nie zawitałeś :naughty:

Opublikowano

No niestety :confused4: chodz przyznam sie bez bicia że byłem w poznaniu :no:

Od poniedziałku zaczynam nareszcie robote na targach poznańskich ;) w końcu się ruszyło na cacy :):notworthy:

Opublikowano

madas mogę się rozejrzeć w czwartek na giełdzie za tą osłoną

Opublikowano

a co .... robota na stałe ? [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 20:41_________________________________________________

Przemo byłoby fajnie jak byś zobaczył czy są i po ile chodzą do mojego ....

Opublikowano

tak :) i to mnie najwięcej cieszy :)

a kto mnie szukał coś pisałes??

Opublikowano

pytali o Ciebie .... bo pisałeś dużo przed spotem i nie wpadłeś .... sam byłem w szoku .... już się martwiliśmy :cool1:

Opublikowano

pytali o Ciebie .... bo pisałeś dużo przed spotem i nie wpadłeś .... sam byłem w szoku .... już się martwiliśmy :cool1:

Nieee wszystko gra...nie wpadłem w zaspe jak co niektórzy mysleli :D Poprostu no w moim przypadku musiałem z robotą załatwić sprawe...a ze wujek był w niedziele w robocie zalatwil mi gadke z majstrem....musiałem sie zjawic....

Ale widze ze wy juz cos kombinujecie na walentynki :D

Opublikowano

a co .... robota na stałe ? [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 20:41_________________________________________________

Przemo byłoby fajnie jak byś zobaczył czy są i po ile chodzą do mojego ....

nie ma problemu

Opublikowano

i jak tam co tam wieczorem? :naughty: ja mam w końcu trochę luzu po egzamie :JC_fan:

Opublikowano

i jak tam co tam wieczorem? :naughty: ja mam w końcu trochę luzu po egzamie :JC_fan:

i oczywiście zdałeś tak ? bo jak nie to ...........