Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[M]: Podaj piwo kobieto

[K]: a może użył byś magicznego słowa

[M]: czary mary podaj browary

:witch1:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

[M]: Podaj piwo kobieto

[K]: a może użył byś magicznego słowa

[M]: czary mary podaj browary

:witch1:

dobre :polew:[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 15:28_________________________________________________ :cool1:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

na następnym się pojawię na 99% ( jak za ostro nie dam w palnik :drunk: na imieninach dziadka dzień wcześniej )[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 22:20_________________________________________________hehe właśnie otwieram drugie piwo :gwizdanie:

Opublikowano

czołem wieczorową porą :)

Opublikowano

czołem

Opublikowano

czołem

siemano nocną porą

Opublikowano

siemanko :naughty:

Opublikowano

doberek :hi:[br]Dopisany: 10 Październik 2010, 08:50_________________________________________________

na następnym się pojawię na 99% ( jak za ostro nie dam w palnik :drunk: na imieninach dziadka dzień wcześniej )[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 22:20_________________________________________________hehe właśnie otwieram drugie piwo :gwizdanie:

ja tez :kox:[br]Dopisany: 10 Październik 2010, 08:54_________________________________________________wstawac łotry szkoda dnia, jest piekna pogoda za oknem a wy jeszcze w wyrach :cool1:[br]Dopisany: 10 Październik 2010, 08:55_________________________________________________wpadne pozniej lenie :naughty:

Opublikowano

to zależy kiedy będzie następny, jak pomiędzy 1 - 17 listopada to ja też wpadnę :naughty:

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

czesc Łotry :hi:[br]Dopisany: 10 Październik 2010, 20:12_________________________________________________quwa znow wszyscy spia :mysli:

Opublikowano

ja nie śpię :naughty: fotke ze zlotu dzisiaj dostałem z Białego kurwka Boru :decayed::thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

chyba na nastepnym spocie sie zjawie :lol1:[br]Dopisany: 10 Październik 2010, 20:31_________________________________________________ok, spidalam pod prysznic i do wyra

Opublikowano

Madas pisałeś, że 5 osób ma zdjęcia ? kto jeszcze prócz Ciebie i Młodzika ?

Opublikowano

czesc gazerze :polew:, coo tam[br]Dopisany: 10 Październik 2010, 20:42_________________________________________________wpadniesz 17 na spota ? :mysli:, quwq nie widzalem Ciebie......[br]Dopisany: 10 Październik 2010, 20:43_________________________________________________potrzebowal bym pare finek :polew:[br]Dopisany: 10 Październik 2010, 20:44_________________________________________________spadam, narson, milego wieczoru zycze

Opublikowano

czesc gazerze :polew:, coo tam[br]Dopisany: 10 Październik 2010, 20:42_________________________________________________wpadniesz 17 na spota ? :mysli:, quwq nie widzalem Ciebie......[br]Dopisany: 10 Październik 2010, 20:43_________________________________________________potrzebowal bym pare finek :polew:[br]Dopisany: 10 Październik 2010, 20:44_________________________________________________spadam, narson, milego wieczoru zycze

raczej nie wpadnę, będę miał sporo roboty w tym roku.. i w następnym :gwizdanie:

ale kiedyś na pewno będę :naughty:

Opublikowano

chlopaki mam pytanko zna ktos goscia o niku macin87

Opublikowano

chlopaki mam pytanko zna ktos goscia o niku macin87

nie ... a czemu pytasz ?