Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a czy na klub jak sie bierze to można wziąć FV?

Z tego co pamietam to mozna. I nie ma problemu..

Witam Z rana. Niestety nie dotarłem na spocik, bo cały dzień wczoraj szkoliłem adeptów żeglarstwa. Mam nadzieję na nastepny razik. A upał to rzeczywiście był niemiłosierny i woda w jeziorze aż korciła. Juz się wczoraj sporo ludzi kąpało, i ja tez bym wskoczył, tylko niestety nie zabrąłem kąpielówek, a miejsce publiczne niestety.

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

milego dzionka zycze, narson

Opublikowano

:hi:

dzięki chłopacy za pomoc :notworthy: i Młodzik za przenocowanie :wink4:

w Auto Premium załapałem się na akcję serwisową i wymienili Mi cewki za darmo, zapłaciłem za świece tylko :>

już dojechałem do domu z poprawionym humorkiem :>

Opublikowano

czyli opłacało się przyjechać na spota :kox:

Opublikowano
:naughty:
Opublikowano

to super :decayed:

Dobry wszystkim

Opublikowano

w Auto Premium załapałem się na akcję serwisową i wymienili Mi cewki za darmo, zapłaciłem za świece tylko :>

tylko Navi nadal nie wyczyszczona ... a spirytusik miałem .. pewnie nie tyle co Ty zwykle wozisz w bagażniku ... ale miałem ;)

Opublikowano

hej :hi: :hi:

fajnie że wszystko dobrze się skończyło Adas :good:

Opublikowano

fajnie że spocik się udał :good: :good: :good:

ogólnie fajny z Ciebie koleś Madas :good: :good: :good:

:decayed:

Opublikowano

ogólnie fajnie że jest fajnie :kox:

Opublikowano

Adaś GROLSCH-a u mnie zostawiłeś :cool1:

a tak swoją drogą to polecam każdemu z silnikiem benzynowym zadzwonić do AP i sie umówić na darmową wymianę cewek zapłonowych bo znając życie akcja potrwa do końca tygodnia lub do końca maja.

Opublikowano

a tak swoją drogą to polecam każdemu z silnikiem benzynowym zadzwonić do AP i sie umówić na darmową wymianę cewek zapłonowych bo znając życie akcja potrwa do końca tygodnia lub do końca maja.

sądzę, że akcja serwisowa jest związana z konkretnym modelem/silnikiem.. więc nie koniecznie dla wszystkich benzynowych :)

może się okazać że jakiś klekot też ma akcję serwisową :)

Opublikowano

fajnie że spocik się udał :good: :good: :good:

ogólnie fajny z Ciebie koleś Madas :good: :good: :good:

:decayed:

fajnie że tak o mnie fajnie myślisz :good:
Opublikowano

smacznego :)

Opublikowano

smacznego :)

Nie lubie grolscha ale jak musze to już wypije :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Maj 2011, 19:58_________________________________________________

sądzę, że akcja serwisowa jest związana z konkretnym modelem/silnikiem.. więc nie koniecznie dla wszystkich benzynowych :)

może się okazać że jakiś klekot też ma akcję serwisową :)

wiesz moim zdaniem jeśli ktoś ma 1.8 czy 2.0 tfsi to nie zaszkodzi wykocać jeden telefon a może jednak uda się, a jak nie to najwyżej straci 1zł na telefon :cool1:

Do Adasia jedena cewka kosztuje 200zł wymienili mu dziś trzy czyli jest do przodu 600zł + koszty robocizny a jak sami z Adasiem dziś obliczaliśmy jedna roboczo godzina w AP to to 290zł brutto

Opublikowano

Jeśli chodzi o AP czy też salon VW w Suchym Lesie - można brać FV jak najbardziej...

No i gitara. Z akcjami serwisowymi rzeczywiście jest tak, że po jakimś czasie... znikają... Warto to sprawdzać.

Opublikowano
:przebiegly:
Opublikowano

Potrzebuję porady :)

Gdzie w Poznaniu dostanę porządny aku? W zasadzie już wybrałem - tylko nie wiem gdzie się po niego udać :) Zależy mi na tym aby rok produkcji = 2011 :wink4:

Wybór padł na markę Moll (czyli to co seryjnie siedzi w Audi) - waham się jednak między 72Ah/380A (seryjnie w 1.9TDI) a 80Ah/400A. Sprzętu trochę jest w aucie więc przyda się delikatna nadwyżka mocy (zachowana proporcja 10% więc wszystko zgodnie z założeniami).

Znalazłem taką ofertę (315zł, stacja Bliska na Małych Garbarach):

http://allegro.pl/akumulator-moll-germany-12v-74ah-74-ah-poznan-i1614410135.html

Opublikowano

doberek z rana :hi:[br]Dopisany: 24 Maj 2011, 06:52_________________________________________________no to Adas miales duzo szczescia w nieszczesciu :wink4: