Maxcudo Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Dzięki za minispota również 3 sedany i mój avant, wszystko B5 [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 00:19_________________________________________________Teraz widzimy się w najbliższą niedzielę tak?
Bart-S Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Teraz widzimy się w najbliższą niedzielę tak? Affirmative
Pepin Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 cześć , czy ktoś tutejszy ma jakieś kontakty z producentem materacy w Kole .. chcę kupić materace i jakieś przekładki?
nike21 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 siedem cześć , czy ktoś tutejszy ma jakieś kontakty z producentem materacy w Kole .. chcę kupić materace i jakieś przekładki? a co chcesz? zniżkę?
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Michał wleć na spota w niedzielę, sto lat się nie widzieliśmy
Maxcudo Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Panowie kiedy będą zapisy dla ogółu na Bukowinę? Pewnie jak się pokarzą, to się nie załapie
Pepin Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 No trzeba na spocie już o zlocie pogadać .. może ograniczyć koszty i jechać na mniej aut @Nikuś, no pewnie że chcę zniżkę ... bo po wczorajszych oględzinach, a raczej "poleżynach" na materacach, budżet przekroczony 2x niż zakładany był
nike21 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 No trzeba na spocie już o zlocie pogadać .. może ograniczyć koszty i jechać na mniej aut @Nikuś, no pewnie że chcę zniżkę ... bo po wczorajszych oględzinach, a raczej "poleżynach" na materacach, budżet przekroczony 2x niż zakładany był ja kupowałem łóżko, dwa stoliki i do tego materac KOŁO 180x200. normalnie sam materac był za 1600 ale koleś mi zrobił ze 150zł zniżkę. popatrz na allegro może znajdziesz taniej albo jak kupujesz kilka sztuk to podjedz do GIANTa na obornicką. tam jest sklep FEST w którym ja to kupowałem...[br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 12:16_________________________________________________ Michał wleć na spota w niedzielę, sto lat się nie widzieliśmy już się tak przymierzam i ciągle coś... którejś niedzieli na pewno wlecę
blind1 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 z wieczorka [br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 21:29_________________________________________________ja sie zjawie na 100 % w niedzierlle
Rekomendowane odpowiedzi