variocustoms Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Bart-s ja bym pakował 2,5 R5 z RS3/TTRS + quattro, potencjał na 400+ http://motocenter.pl/pl/Projekty/Sportowe/Tuning-AUDI-ABT-TT-RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 dlugi czas min. 15 szt. to norma byla. W ostatnim czasie też? Mniej nas chyba było 2-3 lata temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 pewnego razu w zeszłym roku zimą było nas może 4 - ekspresowy spot 15 minutowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Czyli jeśli chciałbym żeby tego odgłosu nie było to co musiałbym zrobić/wymienić ? turbina do wymiany. realnie? do sprawdzenia bez demontazu turbiny czy sa opilki w dolocie. delikatnie obracajac wirnik czy obciera o obudowe. w zakresie luzu osiowego. obserwowal kolor spalin i zuzycie oleju. jezeli brak niepokojacych objawow, nie ma sensu sie przejmowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 dźwięk wkurza ;/ a czy korekta kąta synchronizacji rozrządu coś by pomogła ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 pewnego razu w zeszłym roku zimą było nas może 4 - ekspresowy spot 15 minutowy eksperymentalny [br]Dopisany: 20 Luty 2012, 00:58_________________________________________________ dźwięk wkurza ;/ a czy korekta kąta synchronizacji rozrządu coś by pomogła ? nie, a ile bylo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 nie wiem. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=235745.15 tu kolega miał taki sam problem i ponoć właśnie ta korekta dała jakieś rezultaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 nie wiem. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=235745.15 tu kolega miał taki sam problem i ponoć właśnie ta korekta dała jakieś rezultaty jest jeszcze opcja nieszczelnosci dolotu, lub kompensatora cisnienia. i to moglby byc dzwiek uchodzacego powietrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 czytam właśnie ten topic: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=17053.165 , jestem na 12 stronie. Dam sobie dzisiaj na noc lekturę, bo stron jest ponad 70 Ludzie turbiny wymieniają i dźwięk pozostaje.. Jest sporo możliwości.. egr, n75, katalizator, turbina.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 slo: Ja miałem kiedyś podobny dźwięk jak u gościa w tamtym temacie (Twojego nie słyszałem). U Mnie akurat pomogła wymiana zaworu upustowego od turbiny. Drugim objawem u Mnie był też spadek mocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Witajcie, oczywiście na plazowy bilard również się piszę tylko dajcie znać kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 dzien doberek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabol1972 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Witam! Mam problem z rozrusznikiem. Bendiks wyskakuje a nie kreci. Czy to moga byc szczotki i jaki moze byc koszt naprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 czytam właśnie ten topic: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=17053.165 , jestem na 12 stronie. Dam sobie dzisiaj na noc lekturę, bo stron jest ponad 70 Ludzie turbiny wymieniają i dźwięk pozostaje.. Jest sporo możliwości.. egr, n75, katalizator, turbina.. zauwaz, ze ci ktorzy wymienili turbine, wymienili na regenerowana, albo rumunke Dzwieku twojego nie slyszalem, ale z opisu Bartka zgadza sie z tym, ktory mialem i ktory mam obecnie, i ktory slyszalem nawet z turbo BRD. [br]Dopisany: 20 Luty 2012, 09:40_________________________________________________ Witam! Mam problem z rozrusznikiem. Bendiks wyskakuje a nie kreci. Czy to moga byc szczotki i jaki moze byc koszt naprawy. moze byc uszkodzony bendix, elektromagnes co prawda go zalacza, jednak jego stycznik nie dziala prawidlowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabol1972 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 dziekuje za odpowiedz a ile naprawa moze kosztowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Madas nasz wątek jest najlepszy co do odpowiedzi, dlaczego Nikuś napisał, że hanysy bo hanysy... SPOTY KATOWICE i OKOLICE 81071 SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 16:00 80096 SPOCIKI WARSZAWSKIE-WTORKI g.19:00 /Arkadia poziom -2 76160 SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE 73656 SPOCIKI KRAKOWSKIE - CZWARTEK godzina 19:30 Galeria Kazimierz-Parking Niebieski 70150 [ALL B5] B5 Battalion 63121 Spociki Łódzkie 52048 SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście 33687 Miętkie Pytki Klubowiczów 29620 Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE 28289 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHRISMEN Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Witam wszystkich i tez żałuje że nie dojechałem ale musiałem niedzielę odleżeć aby dziś do pracy iść bo się jakieś choróbsko przyplątało. Ale widać że ekipa potężna była tym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbar Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Witam, Dziękuję wszystkim za spota. Musiałem sie przekopać przez chyba z 8 stron. Trzeba gonic Hanysów i widzę, że z zapałem sie do tego zabieramy... Cieszę sie niezmiernie, że udalo mi się dojechać wczoraj. Ja powiem tak. Tak liczne spoty to kojarzę w czasach, kiedy Vario przyjeżdżał białym Lexusem. I wtedy zajeżdżał na dół a nie musiał drałować na piechotę.... Slo,...... ja jestem ten od Oryginalnego Boxa Audi , to pewnie skojarzysz.... Co do bilarda, to dajcie znać, może się wybiorę, ale ja bym chetnie uderzył na te gokarty o których była mowa na górze przy konsumpcji.... Tylko błagam, najwczesniej 4 marca..... Co do mikrospotów, to raz pamietam był taki na trzy auta, Arki z S4, Bart-S i ja, i to chyba był najmniejszy spot jaki pamietam, ale wtedy był to spot mocno tematyczny, bo skupialismy sie na tym DTM-ie Arkiego..... Taki tendencyjny.... Chciałbym raz jeszcze podziękować koledze, który przyjechał 80-tką za obudzenie wspomnień. Niestety nie wiem, jaki ma nick..... [br]Dopisany: 20 Luty 2012, 11:42_________________________________________________ Madas nasz wątek jest najlepszy co do odpowiedzi, dlaczego Nikuś napisał, że hanysy bo hanysy... SPOTY KATOWICE i OKOLICE 81071 Co się dziwić. Jeśli wziąc pod uwagę gęstość zaludnienia aglomareacji katowieckiej i okolic, to jest ich kilka razy więcej niz nas, więc wypadamy na pewno lepiej.... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 pamietam, jeden z pierwszych moich spotow, w czasach reaktywacji spotow poznanskich i przed powstaniem silnej grupy wlkp. bylismy z kolega ciszkiem ( praca uniemozliwia mu wizyty na spotach) we dwojke ale o ile pamietam, kilka tygodni temu, ktorys z kolegow byl sam na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 slo: Ja miałem kiedyś podobny dźwięk jak u gościa w tamtym temacie (Twojego nie słyszałem). U Mnie akurat pomogła wymiana zaworu upustowego od turbiny. Drugim objawem u Mnie był też spadek mocy. Chyba właśnie od tego zacznę.. drogie nie jest, zobaczymy. Madbar, no box był pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi