nike21 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 zapomnialem napisac. linki poprawione super a co z tym pierwszym postem na każdej stronie? da radę to gdzieś ustawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benoos Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 ciekawe dane mamy w profilach "Spalanie: 2048" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Dobry ktoś do mnie pisał na PW w czasie renowacji forum i mi to gdzieś zaginęło, wiecie może jak odzyskać? Tym razem w niedzielę powinienem się stawić http://www.a4-klub.pl/archiwum/ ---------- Post added at 10:54 ---------- Previous post was at 10:52 ---------- super a co z tym pierwszym postem na każdej stronie? da radę to gdzieś ustawić? niestety narazie trzeba poczekac. linkow fotografii w galeriach narazie nie ruszamy (chociaz zaczalem juz rzezbic) poniewaz moze uda sie to zrobic centralnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Odpadam ze spotem w niedzielę - popołudniowa zmiana w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 czesc ---------- Post added at 12:30 ---------- Previous post was at 12:30 ---------- Odpadam ze spotem w niedzielę - popołudniowa zmiana w pracy szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHRISMEN Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 jest coraz lepiej z forum ale brakuje mi jeszcze ignorowanie działów i pokaż nowe wiadomości od ostatniej wizyty a tak na razie błądzę po wszystkich wątkach na pamięć W ustawieniach o ignorowaniu chyba gdzieś już coś widziałem ---------- Post added at 14:08 ---------- Previous post was at 14:07 ---------- Dobry ktoś do mnie pisał na PW w czasie renowacji forum i mi to gdzieś zaginęło, wiecie może jak odzyskać? Tym razem w niedzielę powinienem się stawić To Cie może wykorzystam szczegóły na PW ---------- Post added at 14:10 ---------- Previous post was at 14:08 ---------- czesc---------- Post added at 12:30 ---------- Previous post was at 12:30 ---------- szkoda Wielka szkoda:sad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benoos Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 To Cie może wykorzystam szczegóły na PW ---------- Post added at 14:10 ---------- Previous post was at 14:08 ---------- No i nici z przyjemności... koleś ma urlop - PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 mnie też nie bedzie w niedziele, szkole się... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 nie no, ale wymowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 to ja się nawet tłumaczyć nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 to moze zarzuce liste chetnych na spocika nedzielnego. 1. ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ja wbijam Puki audi jeszcze mam Potem będę brał przykład z Vario i amerykanem będę wbijał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Musa możesz mnie wpisać jako #1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 gites. 1. Maxcudo 2. Musashi 3. ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 gites. 1. Maxcudo 2. Musashi 3. ??? Zmieścimy się na parkingu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Musashi a czytać potrafisz? prosiłem o pierwsze miejsce na liście a nawet mnie nie ująłeś, dyskryminacja jakaś bo Fordem śmigam? sam peżotem byłeś ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ja też bedę. pewnie lekko ogołoconą fura, ale jechac się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 witam. wpadne w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 cześć Też będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi