Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tyc_jan, juz bez tej genialności :D

ps, Bart-S, cos dla Ciebie..

http://i.imgur.com/CwTtA.jpg

krótko. mega krótko na single player.. ale teraz mozna rozpocząć sieciowe naparzanie ;)

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No masz... ciągle brakuje mi czasu. Wczoraj zapuściłem się do Caldeum i.... przez przypadek wyszło, że gram na serwerach US :facepalm:

Przesiadka na Europę i na chwilę obecną DH lvl 10 tuż za Leoricem :polew:

Opublikowano

:hi:

No masz... ciągle brakuje mi czasu. Wczoraj zapuściłem się do Caldeum i.... przez przypadek wyszło, że gram na serwerach US :facepalm:

ale slangiem nawalacie... :shock3:

Opublikowano

Dzien doberek.

Opublikowano
:hi:

ale slangiem nawalacie... :shock3:

no a na tym zdjęciu wcześniej to jakieś same bochomazy i nic nie widać :)

Opublikowano
tyc_jan, juz bez tej genialności :D

ps, Bart-S, cos dla Ciebie..

http://i.imgur.com/CwTtA.jpg

krótko. mega krótko na single player.. ale teraz mozna rozpocząć sieciowe naparzanie ;)

Pieknie to D3 wyglada... Az strach zasiadac przed monitor... :naughty:

---------- Post dopisany at 08:57 ---------- Poprzedni post napisany at 08:52 ----------

no a na tym zdjęciu wcześniej to jakieś same bochomazy i nic nie widać :)

widac, ześ niewtajemniczony :decayed::wink:

---------- Post dopisany at 09:00 ---------- Poprzedni post napisany at 08:57 ----------

Domyślam że pewnie widzicie coś od osoby od której nic nie znacie. Czyli ode mnie... Po krótkiej wymianie maili, mozna było bardzo łatwo ustalić spotkanie Grupowiczów A4 w Koninie, i powstał mały plan, który zrzesza ludzi z całej Polski...

Jest mały plan zdarzeń poniżej..............

Wiec mamy zaplanowany spot WLKP w Koninie 27.05.2012 godz 14:30

14:30 - 15:99 Zjazd .......A4....... Wszystkich NAS na Parkingu Galerii Nad Jeziorem

16:00 - 16:55 ustawienie aut na parkingu wedle uznania ale jednak wspólnie z ustaleniem ze SLO

16:55 - 17:05 Wspólne zdjęcie

14:30 - do końca spot-u, SLO robi genialne foty...

17:05 - 18:00 czas na kolację, kawę, herbatę, lody, desery... w galerii , własny koszt.

18:01............... rozjazdy, pokazy, foty, itp. i co tylko chcecie

Slo,Bart-S, Madas, Boro76, ghost1717, mrog, Piechol, Musashi, Labiel, Arx91,darek995, vario, daniel_sen4, benoos, Pepin, nike21, Adas, 450yamaha Tata i syn , Lele, Papuga, poproszę o pomoc w organizacji. W Waszej obecności i zebraniu jak największej i ludzi, bo to właśnie My budujemy społeczność .

Tylko ten się nie myli,

który nie podejmuje decyzji...

Decyzja Należy do włodaży

Pozdrawiam Tycjan

Pomysl przedni. Jednak raczej widze w takim spotkaniu charakter lokalny. Dla wiekszosci osob mieszkajacych dalej, bez noclegu taki wyjazd nie bedzie atrakcyjny. A jezeli nocleg, to nie jeden dzien tylko weekendowo. :hi:

Opublikowano

Witam,

Kurde widzę, że naparzacie w Diablo 3 :shock3:, też chętnie bym pograł ale coś czuję, że mój laptop raczej tego nie pociągnie :kwasny:

Opublikowano

a ja sie boje czego innego. jak sie wgryzlem w skyrima to mnie tydzien nie bylo :decayed:

Opublikowano

A u mnie synek dalej od paru lat w tą samą grę - bije Niemców! Wolfenstein Enemy Territory ;))

Opublikowano

Jedyna gra do której ja wracam to Counter Strike 1.6. Może jest ktoś kto od czasu do czasu lubi też w nią pograć?

Opublikowano
Aktualnie trwa coroczny zlot w Wörthersee w Austrii ... ta impreza to trwa tam od kilku dni i jeszcze potrwa ;)

Może kiedyś pojechać na zlot zobaczyć jak się jeździ taksówką RS4 ;) ... mniej więcej 1min30sek na tym filmie

a przy okazji .. to nie tylko zlot uzytkownikó ... AUDI ma stoisko 3500 mkw na tym zlocie w Wörthersee

http://www.audipoznan.pl/wydarzenia/audi_na_worthersee_tour_2012/

Opublikowano
A u mnie synek dalej od paru lat w tą samą grę - bije Niemców! Wolfenstein Enemy Territory ;))

Wolfa mam już za sobą - założyłem swój klan w RTCW (graliśmy prawie 3 lata, dość intensywnie).

Co do D3 - single player bo jakieś podstawy trzeba złapać. Z drugiej strony zasady przydzielania skilli zmieniły się na tyle, że nie da się już zj***ć builda :wink:

Opublikowano

Bart-s, chcesz jakieś bronie, zbroję ? mam trochę akurat bo idę sprzedać za groszę to mogę CI wyrzucić ;)

Opublikowano
Bart-s, chcesz jakieś bronie, zbroję ? mam trochę akurat bo idę sprzedać za groszę to mogę CI wyrzucić ;)

Teraz nie mogę - wieczorem?

Opublikowano

Powitać :hi:

Mnie Diablo nie wciągnęło nigdy...

Jedyna gra do której ja wracam to Counter Strike 1.6. Może jest ktoś kto od czasu do czasu lubi też w nią pograć?

Ja lubię postrzelać :wink: Dawno już nie grałem, ale w CS 1.6 zawsze pamiętam był problem z serwerami itp. potem się chwilę bawiliśmy w CS: CZ, bo było można się łatwo przez IP łączyć

W tą zimę, kilka razy strzelaliśmy się w BeGone ze znajomymi, fajna sprawa, bez instalacji, uruchamia się w przeglądarce, nie dorównuje CS, ale klimat większa grupą jest fajny, można się czasami zgadać :wink:

http://www.nplay.com/BeGone/

Opublikowano

Hubert wysłałem Ci PW

Opublikowano

Teraz nie mogę - wieczorem?

oki :), daj znac

Opublikowano

slo powiedz mi sprzedałeś już ten emulator zmieniarki AUX-IN do concerta 2 co kupiłeś od DeeJay_Kill ?

Opublikowano

Jak tam autko, Marcinie? już zrobione?