Lele Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 :hi:Ja z gier to moge w sieci pograc w Warcrafta III:decayed:
elmartinez Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Jak tam autko, Marcinie? już zrobione? Eh nic mi nie mów. Miał zrobić na wczorajsze popołudnie ale nie udało mu się załatwić kilku innych części . Ale byłem dzisiaj i już kończą składać. Na jutro rano będzie do odbioru. Z ciekawostki to porównałem sobie długości łańcuszków i okazało się, że stary był wyciągnięty o ok 3-4mm w stosunku do nowego. Dlatego tak rzęziło.
Maxcudo Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Co do gier: Counter Strike: Source(nałogowo) Counter Strike 1.6 (czasem) Tibia (kiedyś lepiej niż nałogowo, teraz czasem, tylko podczas wojen) Quake III Arena
Musashi Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 :bry: Jak tam autko, Marcinie? już zrobione? Eh nic mi nie mów. Miał zrobić na wczorajsze popołudnie ale nie udało mu się załatwić kilku innych części . Ale byłem dzisiaj i już kończą składać. Na jutro rano będzie do odbioru. Z ciekawostki to porównałem sobie długości łańcuszków i okazało się, że stary był wyciągnięty o ok 3-4mm w stosunku do nowego. Dlatego tak rzęziło. czyli ucho nie kłamało bry bry ---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ---------- bry, również wszystkim czytającym i nie piszącym
450yamaha Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 tej wiara, nie chce ktoś kupić szyby tylnej prawej pasującej do a4 b8? Mam taką jedną za dużo po małym wypadeczku, nie mam co z nią zrobić
variocustoms Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 siema Yamaha wystaw na naszym regionalnym bazarze, może ktoś łyknie z poza regionu
variocustoms Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 nie bój się, nie zgłoszę do moda, to nie dział sprzedam
450yamaha Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 A ja myślałem, że mówisz właśnie o tamtym dziale..
variocustoms Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 http://a4-klub.pl/showthread.php?55304-BAZAR-Kupi%EA-Sprzedam-Zamieni%EA-Oddam-Poszukuj%EA-tylko-wlkp
Musashi Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 nie bój się, nie zgłoszę do moda, to nie dział sprzedam ale ja tutaj jestem
variocustoms Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Marcin, zerknij do tego działu i jeżeli chcesz coś zrobić Yamaszce co też zrób innym, w innych regionach nie ma obostrzeń co do ilości postów w działach takich jak my mamy w naszym regionie
variocustoms Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 no może w dyby zakujesz ... nie wiadomo czego się po tobie spodziewać
Rekomendowane odpowiedzi