Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jak się nazywa mąż który zabija żonę?

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zbawiciel :)

Opublikowano

Biała :jerk:

Ja również nie kojarzę :decayed:

Opublikowano

:hi:Dobry dzień,panowie myślimy coś o spociku?

Opublikowano

cześć Wam

---------- Post dopisany at 07:40 ---------- Poprzedni post napisany at 07:37 ----------

Z wystawionego ogłoszenia widzę że kolo musi być prawdopodobnie z piątkowa więc rozejrzę się, a coś więcej potrzebujesz to podaj w końcu tablice rejestracyjną widzę :)

---------- Post dopisany at 07:54 ---------- Poprzedni post napisany at 07:40 ----------

tak jak mówiłem kolo z "5"tkowa, a audi właścicielka mama prawdopodobnie bo 46 rocznik :), sam samochód rok produkcji 1999, pierwsza rejestracja 15 listopada 1999 roku, dziś kończy się przegląd techniczny, a ubezpieczenie 30 czerwca 2012r.

Opublikowano
zbawiciel :)

prawie :) żonkil :grin:

Opublikowano

Czy do silnika z kompresorem można zrobić program czy nie? Bo dzwoniłem do Geko-cars to mi powiedzieli, że jak jest kompresor to nie można.. ?

Opublikowano
Czy do silnika z kompresorem można zrobić program czy nie? Bo dzwoniłem do Geko-cars to mi powiedzieli, że jak jest kompresor to nie można.. ?

:facepalm: nie dzwoń tam więcej :polew:

Opublikowano

Gecko jest kiepskie. Mozna zrobic, zadzwon do Wrocka do EcuProject 509696100 Patryk vel Patrox

Opublikowano

Zapytałem się, jak to jest wobec tego, że ABT czy MTM oferują programy do tego silnika. Odpowiedział, że to nie mogą być same programy, bo nie da się przeprogramować kompresora. Mówił, że jak jest turbina, to można jej programem 'kazać' robić większe ciśnienie, czego nie osiągnie się przy kompresorze. Dalej - program MTM czy ABt polega na tym, że przepustnica powyżej iluśtam tysięcy ( mówił coś o 6-6,5) obrotów nie dostarcza już więcej mocy, a oni robią tak, że ona dalej dodaje mocy - w praktyce na papierze moc jest większa, ale na d*pie nie czuć..

Powiem mam mindfucka teraz, mogłby ktoś wyjaśnić? :)

---------- Post dopisany at 13:06 ---------- Poprzedni post napisany at 13:06 ----------

Zapytałem się, jak to jest wobec tego, że ABT czy MTM oferują programy do tego silnika. Odpowiedział, że to nie mogą być same programy, bo nie da się przeprogramować kompresora. Mówił, że jak jest turbina, to można jej programem 'kazać' robić większe ciśnienie, czego nie osiągnie się przy kompresorze. Dalej - program MTM czy ABt polega na tym, że przepustnica powyżej iluśtam tysięcy ( mówił coś o 6-6,5) obrotów nie dostarcza już więcej mocy, a oni robią tak, że ona dalej dodaje mocy - w praktyce na papierze moc jest większa, ale na d*pie nie czuć..

Powiem mam mindfucka teraz, mogłby ktoś wyjaśnić? :)

Opublikowano

Kuredu tylko czeka na 15tys km w 3.0tfsi (kompresor) i wsadza program na 400KM :naughty:

Opublikowano

Z tego co Patryk mowil rok temu to nie bylo opcji dostac sie do kompa, tylko w Usa, teraz sie chyba to zmienilo dlatego zadzwon i zapytaj co proponuja do s4

Opublikowano
:hi::hi:
Opublikowano

:siema:

Panowie i Panie kupię wózek głęboki retro Jnglesina lub innej marki,może być też wiklinowy.Za jakiekolwiek namiary z góry dziękuję.

Opublikowano

kurde z audi na wikline ... no chłopie :), brachol kiedyś coś takiego miał może w piwni gdzieś jest, dam znać

Opublikowano

uwaga uwaga, duza prośba.

Uruchomcie swoje kontakty i dowiedzcie się czy ktoś ma pożyczyć kamerkę GoPro oraz jakiś obiektyw ultraszeroki np 14mm od czwartku do niedzieli.. Odwdzięczymy się ! :)

ps. robimy materiał na Nurburgring więc zacny cel :) :)