Gwerty Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Jutro rezam lampy na poliftowe ok. to ja bede tylko patrzył
pandrulewicz Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Gwerty jutro bede korzystal z twojej wiedzy Dzis bylem na łąkowej i kupiłem co trzeba do lampek w środku. Tak więc jutro bedziemy działać.
drosdek Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 WitkaDobrze kojarzę, że Ktoś ma tu jakieś rabaciki w Komputroniku? bo zastanawiam się nad taką maszynką: ASUS R500DR-SX030V - 8 GB + GRA DIRT SHOWDOWN - Komputronik RTV AGD Notebooki, komputery i elektronika też coś takiego słyszałem cena dla mnie 2169 brutto
CHRISMEN Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 WitkaDobrze kojarzę, że Ktoś ma tu jakieś rabaciki w Komputroniku? bo zastanawiam się nad taką maszynką: ASUS R500DR-SX030V - 8 GB + GRA DIRT SHOWDOWN - Komputronik RTV AGD Notebooki, komputery i elektronika też coś takiego słyszałem cena dla mnie 2169 brutto To tak jak tu: ASUS R500DR-SX030V-8 A6-4400M/8GB/500/DVD-RW/7HP64 - Notebook / Laptop 15,6" - Sklep komputerowy - X-KOM.PL a co w ogóle sądzisz o tym sprzęcie bo mało opinie w necie i czy lepiej kupić w komputroniku czy w tym x-kom ma to jakiś wpływ potem na ewentualny serwis czy gwarancję?
elmartinez Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Cześć VARIO masz już może środki do czyszczenia z all4auto?
variocustoms Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Cześć, dzisiaj doszły, możesz odebrać dzisiaj wieczorem w Swaju albo jutro w Antoninku, jak Tobie pasuje Sent from my Variophone
elmartinez Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Wiesz co pasuje mi bardziej jutro w Antoninku. Napisz mi na PW do ciebie telefon i miejsce gdzie mogę po to wpaść. Koniecznie w jakich godzinach.
variocustoms Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Ok Sent from my Variophone
Piechol Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 czy jest wśród nas jakiś lekarz lub dobry znajomy lekarza?
Piechol Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 mam problemy z oczami... po prostu nie widzę się w pracy w przyszłym tygodniu
CHRISMEN Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Zakropione Ale zakropić to musisz oczy a nie gardło:banan::banan: a tak poważnie to zależy jakimi kroplami ---------- Post dopisany at 11:15 ---------- Poprzedni post napisany at 11:05 ---------- Vario jakaś konkurencja? Pielęgnacja auta z usuwaniem rys - Zakupy grupowe na MyDeal.pl
variocustoms Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Chrismen, to nie konkurencja, btw za tą cenę nikt tego dobrze nie zrobi Sent from my Variophone
Rekomendowane odpowiedzi