Bart-S Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 nie nie, postoji (postoi?) nawet aktualnie nie mam zapala się na pół sekundy światło mijania OK. Zniknie jak zamontujemy lusterko
danielo Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Widzę,że się mnóstwo dzieje będzie co podziwiać na spocie
Bart-S Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Widzę,że się mnóstwo dzieje będzie co podziwiać na spocie Ja się nie mogę doczekać auta Grzesia
danielo Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Widzę,że się mnóstwo dzieje będzie co podziwiać na spocie Ja się nie mogę doczekać auta Grzesia Masz na myśli Ske z Torunia?
slo Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Vario, zabierasz się ze mną na Bukowinę ? btw, na letnim czy zimowym setupie się tam zwykle jeździ ?
Bart-S Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Widzę,że się mnóstwo dzieje będzie co podziwiać na spocie Ja się nie mogę doczekać auta Grzesia Masz na myśli Ske z Torunia? Aktualny projekt VC
Bart-S Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 A dopiero teraz wiem o co kaman Jutro mają składać - więc może nie będzie trzeba długo czekać ---------- Post dopisany at 01:13 ---------- Poprzedni post napisany at 01:12 ---------- btw, na letnim czy zimowym setupie się tam zwykle jeździ ? Ostatnio wpadłem na letnich - jak połowa zlotowców. Na wyjazd zima zaskoczyła nas jak drogowców - Hammer skończył w rowie
Bart-S Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 ou, na trasie? coś poważniejszego ? Auto skończyło bokiem w rowie - na szczęście nikomu nic się nie stało. W wątku z BT 2011 chyba gdzieś są foty.
Madbar Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 W 1.9 TDI świece masz chyba zanurzone w oleju .. ale trzeb azdjać pokrywę zaworóww 3.0TDI jest to "na sucho" i łatwo ukręcić, zwłaszcza, że inne stopy metali świeca/głowica i trzeba delikatnie prawo-lewo polewać czymś do wykręcania i przedmuchiwać powietrzem, żeby opiłki nie zostały - piszczało niemiłosiernie - ale oddałem do mechanika i chyba lepiej NGK , pomimo że BERU niby swego czasu robił ori Dzięki. Po odpowiedzi Bart-Sa przemogłem lenia i sprawdziłem w Haynesie. I rzeczywiście w AVF-ie pięknie wystają bezpośrednio z bloku silnika i na dodatek są metalowe:banan:. Teraz musżę tylko kupić i zmienić. Mam nadzieję, że będzie lepiej. Dzięki za ofertę narzędzi( zawsze można na Was liczyć, Panowie), ale długa 10-ka jeździ już ze mną ze 4 miesiące od wymiany oleju. Jak szukałem klucza do filtra oleju, to trafiłem na świetny sklep narzędziowy z miłą panią( właścicielka!!), która zna się na narzędziach i kupując nasadkę do filtra wziąłem również długą 10-tkę mając w pamięci śruby od przedniego zderzaka. A tu prosżę, teraz się przyda szybciej niż myślałem. A propos świec, jak u Was normalnie wygląda ich praca? Bo u mnie, niezależnie od temperatury zewnętrznej, kontrolka świec zapala się na 1 sekundę po włączeniu zapłonu i gaśnie jako jedna z pierwszych, czy to jest +5, czy -15 C. Czy ona nie powinna się świecić dłużej?? ---------- Post dopisany at 08:45 ---------- Poprzedni post napisany at 08:41 ---------- no i mam wrażenie, że po wyczyszczeniu szybciej wczytuje płytkę czy przełącza na mapkę .. zobaczymy jak się rozgrzeje Znaczy wyczyściłeś wczoraj?? U mnie też jest taka osłonka z celuloidu, ale ona nie jest szczelna, więc przed kurzem nie chroni, tylko przed większymi paprochami i jakimś mechanicznym kontaktem. Ona jest pospinana góra z dołem i daje się rozpinać i zapinać... Karolu, Zgadałem się z Twoim kumplem, będziemy dziś testować mapy na RNS-ie w TT-ce. ---------- Post dopisany at 09:00 ---------- Poprzedni post napisany at 08:45 ---------- małe mody ale cieszą Nie takie małe. U mnie lusterko leży w kartoniku od dwóch miesięcy( ile sie naszukałem:facepalm:, a i tak jest w szarym a nie w beżu, ale tego na szczęscie nie będzie aż tak widać), a przełącznik CLH i regulacja wysokości świateł od 1,5 roku. Teraz "tylko" włącznik świateł, dorezać kabelki i będzie kox, tylko skąd na to wziąć czas?? Najpierw chyba mnie czeka termostat do zmiany i świece żarowe.
Gwerty Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 wiam dopiero wstałem po pracujacym wczorajszym dniu i nocy:) sam jestem ciekaw jak bedzie wygladało auto. bo jeszcze nie widziałem:)
Arkadiush Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2013 :hi:Witam ja też w razie czego mogę zabrać 2 osoby ze sobą
Madbar Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Auto skończyło bokiem w rowie - na szczęście nikomu nic się nie stało. W wątku z BT 2011 chyba gdzieś są foty. A oto foto
Pepin Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 no i mam wrażenie, że po wyczyszczeniu szybciej wczytuje płytkę czy przełącza na mapkę .. zobaczymy jak się rozgrzeje Znaczy wyczyściłeś wczoraj?? U mnie też jest taka osłonka z celuloidu, ale ona nie jest szczelna, więc przed kurzem nie chroni, tylko przed większymi paprochami i jakimś mechanicznym kontaktem. Ona jest pospinana góra z dołem i daje się rozpinać i zapinać... Karolu, Zgadałem się z Twoim kumplem, będziemy dziś testować mapy na RNS-ie w TT-ce. 1. Tak, czyściłem wczoraj .. nie była dopchnięta po akcji z Bart-sem .. to wniosłem na górę i zrobiłem 2. TO jak zadziała to daj mi znać ....
CHRISMEN Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Bartku u mnie kontrolka świec gaśnie w zależności od temp im niższa tym później gaśnie i to jest chyba logiczne i ok
Madbar Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Bartku u mnie kontrolka świec gaśnie w zależności od temp im niższa tym później gaśnie i to jest chyba logiczne i ok No właśnie. I tak chyba powinno być. A u mnie zawsze tak samo. Około sekundy i już jej nie ma. Znaczy coś jest posrane. Zacznę od wymiany świec. A ma ktoś taki mały klucz dynamometryczny(15 Ńm) pożyczyć??
Pepin Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Madbar .. moze pomoże Ci to coś http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/b6-awx-wymiana-swiec-zarowych-77552/
Rekomendowane odpowiedzi