Arkadiush Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2013 Pany takie pytanie. OD jakiegoś czasu podczas jazdy mi coś śwista aczkolwiek nie wiem co to a jak podniosłem maskę przy świecach coś brzęczy że tak określę co to może być Panowie ?podczas jazdy raz świszczy raz nie tal samo pod maską blisko świec chyba też taki brzęczy a czy to wina oleju nie wiem bo od niedawna tak się stało... Sprawdzałem olej to jak wyjąłem miarkę była ok a jak wlożyłem to nawet kropki nie było... Co to może być ? MI też coś czasem poświstuje ... myślałem, ze to prędkość obrotowa, później że w powiązaniu z numerem przełożenia ... ale an razie nie wiem .. może kwestia ciśnienia doładowania i może mam nieszczelność w dolocie .... albo - jak rok temu - były to belki bagażnika .. ale wtedy było to ewidentnie przy określonej prędkości Tylko pewnie mówisz o DIESLU a ja mam BENZYNIAKA także nie wiem... jutro może Bart-S podłączy kompa i się coś okażę
kielbass Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Panowie chciałem podziękować vario za oględziny autka, prawdopodobnie skuszę się na wycieczkę w sobotę więc od razu się odwdzięczę a tak poza konkursem czy ew ktoś dysponuje VAG-iem i miał by czas w sobotę na zarobienie paru groszy w Swarzędzu??
danielo Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 W niedziele jest spot będziesz miał za friko ---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- Bartek wpisz w podwieszeniu date niedzielnego spota
Qbazulu Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witam, mam pytanko jakbyście widzieli b6 kombi w bieli po plasti dip?
variocustoms Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 ja bym widział w innym kolorze ew. bardziej stalowym, jak mundur policjanta
slo Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 dla mnie wygrywa kolor, którym psiknęli tą audiczkę
Qbazulu Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Vario ten drugi kolor to mam na co dzień ten kolor golfa jakoś do mnie nie przemawia, ewentualnie grafit mat lub jakiś szary ---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ---------- Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://i600.photobucket.com/albums/tt85/mototarr/A4_Front.jpg
variocustoms Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 pytanie czy chcesz non stop myć auto jak będzie białe? jak już to bym poszedł w szarości
Qbazulu Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 z myciem fakt moze byc to męczące ... ---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:12 ---------- a może coś takiego? Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://autostylizacja.pl/wp-content/uploads/2012/12/DSC_0315-e1356291157701.jpg
variocustoms Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 fajny będziesz jutro to wzorniki sobie przejrzysz i może coś się wybierze
Qbazulu Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 nie pij za dużo i DUŻO SZCZĘŚCIA I ZDROWIA!!!
Maxcudo Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 dla mnie ten pomarańcz mat jest prze-kozak
variocustoms Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Max kiedy wpadasz bo promocja na pomarańcz jest do końca miesiąca
Bart-S Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Bartek wpisz w podwieszeniu date niedzielnego spota To jeszcze ustalcie czy KC czy np. u Vario
Maxcudo Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Max kiedy wpadasz bo promocja na pomarańcz jest do końca miesiąca to jeszcze troche mały problem się zrobił i niestety najwyżej będziemy kombinować bez zniżki
slo Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Bartek wpisz w podwieszeniu date niedzielnego spota To jeszcze ustalcie czy KC czy np. u Vario Bart-S wracając do PW, to turbo mogło jebnąć po prostu ze starości i 280k przebiegu bez studzenia?
variocustoms Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Bart-s u mnie tym razem odpada, pracuję
Bart-S Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Bartek wpisz w podwieszeniu date niedzielnego spota To jeszcze ustalcie czy KC czy np. u Vario Bart-S wracając do PW, to turbo mogło jebnąć po prostu ze starości i 280k przebiegu bez studzenia? Mogło. Ale to nadal gdybanie - jak podjedziesz na testy to poza sprawdzeniem poprawności montażu wężyków trzeba ustalić czy metaliczny dźwięk dobiega z turbo czy z kolektora dolotowego.
Rekomendowane odpowiedzi