Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś może koło 16" zbedne jakieś?? :decayed: bo założyłem wieksze hamulce na przód i zapas musze wymienic. opona może byc obojetnie jakiego rozmiaru:wink:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

Dobry wieczorek:hi:

Mam pytanie, czy znacie restauracje ELITE w Poznaniu, na strzeleckiej , jedliście tam może, jakie opinie ?

Opublikowano
Dobry wieczorek:hi:

Mam pytanie, czy znacie restauracje ELITE w Poznaniu, na strzeleckiej , jedliście tam może, jakie opinie ?

Coś konkretnego szukasz? Robię w maszynach gastro i serwisie, także znam większość restauracji w Poznaniu dosłownie "od kuchni". :wink:

Opublikowano

No konkretnie to szukam opinii na temat tej restauracji, jak jedzenie, jak obsluga, jaki ruch itp, itd;) Tomek stronkę widziałem dzięki;)

Opublikowano

Norbert, co powiesz o Chatce Babuni ?

Opublikowano

Wojthass z 10 lat temu było ok to Elite ale teraz to have no idea

Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM

Opublikowano

W Chatce akurat nie byłem, ciekawie wygląda i samo menu wydaje się być nieprzebarwione. Bo jak widzę opisy typu "...pod pierzynką", "...mix szefa kuchni" itp. to uciekam na drzewo. Stary i okolice, tam mogę coś podpowiedzieć. Osobiście zjadłbym w 1 miejscu na Starym. 90% knajp robi klienta w chu..., człowiek wychodzi z uczuciem, że właśnie został wydymany na jakości, ilości i kasie. Był ktoś w Mexican`ie przy Starym? NIE POLECAM, zainteresowanym udostępnię foto niektórych smaczków z w/w kuchni. Jest tego sporo, w zasadzie to już moje hobby, pstrykanie fot rzeczy paranormalnych w gastronomii, dla potomnych i tych którzy upierają się, że któraś z restauracji jest na poziomie :grin:

---------- Post dopisany at 00:16 ---------- Poprzedni post napisany at 00:15 ----------

W 99% kuchni spotkacie produkty ARO, resztę można sobie samemu dopowiedzieć.

Opublikowano

hejaheja, czy dzis sie cos w PZN kręci? spocisz? ;)

Opublikowano

:hi: dziś ponoć VAG na Antoninku, w końcu słońce dopisało!

---------- Post dopisany at 10:36 ---------- Poprzedni post napisany at 10:29 ----------

http://imageshack.us/a/img4/433/20878642452117097193120.jpg

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie koledzy, co ile km robić wymianę oleju specific 505.01 5W40 ? Słyszałem o 10 tyś i 15 tyś. Jak jest w waszym przypadku?

Opublikowano

Mateusz ja wymieniałem co 15 tys.

czy mam rozumieć chłopaki że dziś jest spotkanie u Vario? ;-)

Opublikowano

teoretycznie long life czyli 15 tys.

ale jak wymienisz co 10 to wyjdzie tylko na dobre silnikowi.

Opublikowano

Vario z tego co wspominał wybiera się na Antoninek :cool1:

Opublikowano

podjade do Antoninka, ale pewnie bede mial problem z rozpoznaniem Was, jakby ktos zauwazyl eSe srebrna z czarna felga to ja :P

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. Też wymieniałem co 10 tyś, ale tak się zastanawiam i może teraz wymienię po 12.500 :decayed: Tak pośrodku , między 10 tyś, a 15 tyś.

Opublikowano
Witam, mam takie pytanie koledzy, co ile km robić wymianę oleju specific 505.01 5W40 ? Słyszałem o 10 tyś i 15 tyś. Jak jest w waszym przypadku?

Po niedzieli kupuję MOTULa od Dzika .. jeśli chcesz to paczka wyjdzie nas na pół, chyba ze inny olej chcesz.

Wczoraj na torze były CatrolCup w wykonaniu GOlfów i wyścig Porsche

Opublikowano

Po niedzieli kupuję MOTULa od Dzika .. jeśli chcesz to paczka wyjdzie nas na pół, chyba ze inny olej chcesz.

Wczoraj na torze były CatrolCup w wykonaniu GOlfów i wyścig Porsche

Dzięki kolego :hi:, ale ja już zamówiłem dwa oleje i filtry bo ojciec też chciał do swojego Audi, paczka przyszła w poniedziałek. :wink: Tak się po prostu zastanawiam, żeby pojeździć na tym oleju trochę dłużej, zawsze coś się zaoszczędzi.

Opublikowano

:hi:

Karol, jaki bierzesz olej od dzika?