Madas Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 hej :hi: ależ kurde sobie pogaduchę strzelili :grin:
Arkadiush Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2013 hej :hi:ależ kurde sobie pogaduchę strzelili :grin: brakowało wódki
niestandardowy Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 lektura z rana troszke dluga faktycznie chyba wodki zabraklo
Arkadiush Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2013 w domu jesteś? podjechałbym po ten klucz
slo Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ziom nie da rady bo właśnie wchodzi do mnie koleś z allegro który odbiera kamere. Podrzuce Ci. Ale to zwykły do śrub kół ?
Arkadiush Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ziom nie da rady bo właśnie wchodzi do mnie koleś z allegro który odbiera kamere. Podrzuce Ci.Ale to zwykły do śrub kół ? no do kół oryginalny bo ten mój to porażka zakupić muszę oryginał :facepalm:podrzuć mi jak możesz albo ja podjadę
rosool88 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 witam dzień i pogoda dziś mnie pokonały zmordowany jak cholera jestem...1.5h w puszce w Gębarzewie spędziłem...ale w sumie lepiej 1.5h niż parę wiosen:polew:
slo Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Rafał co żeś zbroił ? Ja dzisiaj 91/70 pod wiaduktem we Wrześni
Qbazulu Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 SLO głuchyś jesteś trąbiłem 2x dziś mijaliśmy się w Poznaniu skręcałeś z Pułaskiego w Pustą czy jakoś tak ja jechałem ze Starego Miasta w kierunku Mieszka I
niestandardowy Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 slo, ja wczoraj dostalem mandat na lechickiej kolo plazy, na 50 jechalem 63... najlepsze jest to ze stal radar municypanych mijam go i nic, za 200 metrow policja mnie zatrzymuje, bez gadania 100 zł + 4 punkty... to mozna sie wkurw.... a wez tam jedz 50 jak cztery pasy....
slo Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 SLO głuchyś jesteś trąbiłem 2x dziś mijaliśmy się w Poznaniu skręcałeś z Pułaskiego w Pustą czy jakoś tak ja jechałem ze Starego Miasta w kierunku Mieszka I Z Pułaskiego w Przypadek skręcałem, nie widziałem Twojego furacza
rosool88 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 nic nie przeskrobałem...ale organizacja klawiszy w tym areszcie jest tragiczna...musiałem oddać na wjeździe: telefon, dowód, słuchawkę BT() gruszkę od CB i antenę która nawet na dachu nie była...o nożu już nie wspomnę dodatkowo natknąłem się przed chwilą na "TO" aż żal mi się zrobiło, że ktoś jeździ nim po drogach Oferta - Audi A4 - Witam, sprzedam super Audi A4 2000r. z maja, auto 100% bezproblemowe. Wszystko sprawne. Klimatyzacja chłodzi..Autko zadbane, wygodne,
Arkadiush Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2013 Powitać ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:46 ---------- nic nie przeskrobałem...ale organizacja klawiszy w tym areszcie jest tragiczna...musiałem oddać na wjeździe: telefon, dowód, słuchawkę BT() gruszkę od CB i antenę która nawet na dachu nie była...o nożu już nie wspomnędodatkowo natknąłem się przed chwilą na "TO" aż żal mi się zrobiło, że ktoś jeździ nim po drogach Oferta - Audi A4 - Witam, sprzedam super Audi A4 2000r. z maja, auto 100% bezproblemowe. Wszystko sprawne. Klimatyzacja chłodzi..Autko zadbane, wygodne, porażka ale co ludzie nie zrobią żeby zaistnieć
rosool88 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 przód jakby od b7/8 tył jakoś się kupy nie trzyma...a najlepsze co jest w opisie "na tuning wydałem ponad 9000 pln" ja się pytam w którym miejscu:doh:
Rekomendowane odpowiedzi