Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bartek jeździsz na działkę przez Giewko ? I nawet na faje nie wpadłeś :bicz:

Leciałem się pakować. Ale luz - będę miał na uwadze... Teraz tylko tamtędy da się dojechać do Adamowa. Trasa Powidz - rozjazd Mogilno/Słupca jest tak rozjechana, że nawet rowerem nie da się tam przejechać. Dziury jak by czołg tam za***rdalał... No i w najbliższych latach na pewno nic tam nie zrobią. A szkoda - Witkowo---> Powidz, teraz super zrobione a dalej masakra.

---------- Post dopisany at 00:08 ---------- Poprzedni post napisany at 00:07 ----------

może lecieli z olschool suicide party w Mrówkach ? Kiedy to było ?

Późne popołudnie, niedziela 9 czerwca...

Się nie dziwie jakby tam czołgi jeździły :D w końcu poligon niedaleko ;)

---------- Post dopisany at 00:10 ---------- Poprzedni post napisany at 00:09 ----------

Bartek jeździsz na działkę przez Giewko ? I nawet na faje nie wpadłeś :bicz:

Leciałem się pakować. Ale luz - będę miał na uwadze... Teraz tylko tamtędy da się dojechać do Adamowa. Trasa Powidz - rozjazd Mogilno/Słupca jest tak rozjechana, że nawet rowerem nie da się tam przejechać. Dziury jak by czołg tam za***rdalał... No i w najbliższych latach na pewno nic tam nie zrobią. A szkoda - Witkowo---> Powidz, teraz super zrobione a dalej masakra.

---------- Post dopisany at 00:08 ---------- Poprzedni post napisany at 00:07 ----------

może lecieli z olschool suicide party w Mrówkach ? Kiedy to było ?

Późne popołudnie, niedziela 9 czerwca...

No to koniec zlotu w Mrówkach

---------- Post dopisany at 00:11 ---------- Poprzedni post napisany at 00:10 ----------

Ano tak Ty musisz jeździć przez Słupce.. Potem giewko, i prosto prosto i w sierniczu w lewo?

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ano tak Ty musisz jeździć przez Słupce.. Potem giewko, i prosto prosto i w sierniczu w lewo?

Nie pamiętam nazw miejscowości - wracałem z działki tą drogą pierwszy raz od kilku lat...

Opublikowano

mieszkasz w Giewartowie? może jechać przez Kosewo i Lipnice, ale tam się kończy asfalt za Kosewem

Opublikowano

Ja? W Słupcy. Tak, można przez lipnice ale tam nie ma asfaltu tak jak mówisz

Opublikowano

ale szuter za Kosewem jest całkiem git :wink: za młodych lat to się tam popier.... max chyba to pamiętam 110 :facepalm: , teraz szkoda auta :decayed: no i rozsądek inny

Opublikowano

doberek z rana :hi:

Opublikowano

Bry :hi:

Opublikowano
:siema: Mam do was pytanie, czeka mnie wymiana oleju w moim AVJ, teraz mam zalany Castrol Edge 5W40, jednak chciałbym zmienić go na Motul i teraz na jaki?? 6100 Synergie czy 8100 x-cess?? Czy ktoś mógłby polecić który wybrać i w jakiej specyfikacji i gdzie mógłbym to zrobić w Poznaniu (ew. w okolicy)?? (Do tego wymiana filtr oleju + filtr paliwa). Z góry dzięki za pomoc
Opublikowano
  • Autor

Witam Panowie :hi:

Opublikowano
A co tam robisz u chłopkaków Wojtek ?

Siemano :decayed:

Wydech z kwasu wleci, usuniecie kata, poloske zmienia, olej i oslone pod silnik:)

---------- Post dopisany at 10:48 ---------- Poprzedni post napisany at 10:40 ----------

Wojtas, demcar w czerwonaku? kiedy zostawiasz auto?

Zostawilem wczoraj i jutro odbieram:wink:

---------- Post dopisany at 10:52 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ----------

Teraz smigam astra 4 1.4 turbo i ogolnie porazka, srodek plastik fantastik, a silnik budzi sie od 4 tys obrotow i pol baku prawie w 250 km:facepalm:

Opublikowano
ale szuter za Kosewem jest całkiem git :wink: za młodych lat to się tam popier.... max chyba to pamiętam 110 :facepalm: , teraz szkoda auta :decayed: no i rozsądek inny

hehe jednego roku jest git, jednego tarka, zwłaszcza ten początek między polami, ale przy lesie zazwyczaj piaseczek i RWD można bokami chodzić :naughty:

mój kolega zawsze wpada w tą tarkę 70-80 i faktycznie jakby mniej trzesło niż mnie przy 30 :grin:

dobry wszystkim :hi:

Opublikowano
:siema: Mam do was pytanie, czeka mnie wymiana oleju w moim AVJ, teraz mam zalany Castrol Edge 5W40, jednak chciałbym zmienić go na Motul i teraz na jaki?? 6100 Synergie czy 8100 x-cess?? Czy ktoś mógłby polecić który wybrać i w jakiej specyfikacji i gdzie mógłbym to zrobić w Poznaniu (ew. w okolicy)?? (Do tego wymiana filtr oleju + filtr paliwa). Z góry dzięki za pomoc

Pisz do Dzika - GG 347504

Tel 663 ​962 604

---------- Post dopisany at 12:24 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ----------

:hi: tak BTW :)

Opublikowano

Panowie, takie pytanie jeszcze.

Nie ma ktos z Poznania lub okolic redukcji wieloklinu z malego na duzy ?

Opublikowano
nie, to był Odschool suicide :whistling:

:hi: już w domu z powrotem,przejeżdżałem pod twoim warsztatem dzisiaj :naughty: w sumie przypadkiem go dojrzałem jak szukałem nazwy ulicy bo Boss zapomniał nawigację zostawić w samochodzie :facepalm:

Opublikowano

trzeba było zawitać :)

SLO filterek daje radę :)

Opublikowano

jak bym był sam to czemu nie,koledze się śpieszyło bo zaszło małe nieporozumienie i 260km wycieczkę sobie zrobiliśmy :grin: p.s. KFC po drugiej stronie ulicy zdążyłem zwiedzić :facepalm: jak będe jeszcze raz jechał w co nie wątpię to wpadne :wink:

Opublikowano

spox, zapraszam

Opublikowano

Panowie kto tu awaryjnie otwierał maskę w B6? Potrzebuję wskazówki, które mogą się przydać do otwarcia mojej, bo dzisiaj sarne przy 120 pocałowałem i trochę ją wgięło, może akurat coś pomoże...

Opublikowano
Panowie, takie pytanie jeszcze.

Nie ma ktos z Poznania lub okolic redukcji wieloklinu z malego na duzy ?

:hi:wszystkim, ja tez potrzebuje właśnie, ale chyba zobacze czy kolumne nie lepiej wymienic od polifta:wink:

Właśnie zobaczyłem że forum mi zrobiło swap silnika:polew:

Opublikowano
:hi: kaju mateusz16 otwierał ostatnio zatrzaśniętą z pozytywnym skutkiem, pisz do niego :wink: