variocustoms Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 to sprzedaj szafę i kup ałdi dla mnie jako posiadacza Forda USA nie ma nawet forum dlatego siedzę tutaj a Audi mi zajumali 4 lata temu a dokładnie 25 czerwca
Maxcudo Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Tu się przynajmniej coś dzieje, a nie jak na Volvo... zadaję pytanie i 2 tyg głucho.... bo zadajesz za trudne pytania:grin: Oni tam są w ogóle zacofani
scq Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Tu się przynajmniej coś dzieje, a nie jak na Volvo... zadaję pytanie i 2 tyg głucho.... bo zadajesz za trudne pytania:grin: Może to by trzeba po jakiemu szwedzku zadać pytanie
Bart-S Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 to sprzedaj szafę i kup ałdi dla mnie jako posiadacza Forda USA nie ma nawet forum dlatego siedzę tutaj a Audi mi zajumali 4 lata temu a dokładnie 25 czerwca O kurde to rocznica była (już) wczoraj
Maxcudo Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 to sprzedaj szafę i kup ałdi dla mnie jako posiadacza Forda USA nie ma nawet forum dlatego siedzę tutaj a Audi mi zajumali 4 lata temu a dokładnie 25 czerwca Jest forum. Ja na nim siedze już chyba ze 3 lata i całkiem sporo się dzieje www.asu.pl
Bart-S Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Tu się przynajmniej coś dzieje, a nie jak na Volvo... zadaję pytanie i 2 tyg głucho.... bo zadajesz za trudne pytania:grin: Może to by trzeba po jakiemu szwedzku zadać pytanie Va er klokan
variocustoms Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 12 osób o tej godzinie to nieźle dobre czasy wracają, poczekajcie jak ałdi kupię to będzie jazda z modami, Gwerty jesteś na pierwszej linii frontu
Gwerty Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 bartek nie wiem czy to dobry pomysł żebyś zmieniał znowu na audi bo zamiast zajmować sie detailingiem bedzie rezał allroada
scq Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Tu się przynajmniej coś dzieje, a nie jak na Volvo... zadaję pytanie i 2 tyg głucho.... bo zadajesz za trudne pytania:grin: Może to by trzeba po jakiemu szwedzku zadać pytanie Va er klokan i teraz wszyscy translator klik, klik
variocustoms Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Max, nie widziałem tego forum, BTW nie muszę na szczęście bo Fordzina się nie psuje
Maxcudo Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Max, nie widziałem tego forum, BTW nie muszę na szczęście bo Fordzina się nie psuje ja trafiłem przypadkiem jak szukałem części do plastikowego Pontic'a Transposrt'a 3.8
Bart-S Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Bart-s w dzień śmierci MJ'a Pierwsze Audi z którym się ścigałem
slo Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 ale napierdalacie jak dziki. ledwo kilka foto obrobiłem i już 2 strony to się chwali
Gwerty Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 12 osób o tej godzinie to nieźle dobre czasy wracają, poczekajcie jak ałdi kupię to będzie jazda z modami, Gwerty jesteś na pierwszej linii frontu chcesz mnie do odstrzału wystawić
Bart-S Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 12 osób o tej godzinie to nieźle dobre czasy wracają, poczekajcie jak ałdi kupię to będzie jazda z modami, Gwerty jesteś na pierwszej linii frontu Ch.. z plastdipem - na detaling zawsze do Ciebie podjadę. Szykuj się
Bart-S Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 bartek nie wiem czy to dobry pomysł żebyś zmieniał znowu na audi bo zamiast zajmować sie detailingiem bedzie rezał allroada No jakaś wizytówka firmy musi być
Rekomendowane odpowiedzi