slo Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 aaaaaaaa myslalem ze pykasz na kompie. w jedynke troche pykałem z 10 lat temu
variocustoms Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Goodnight everybody, padam na pysk
Bart-S Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Goodnight everybody, padam na pysk 3maj się Mr. V
Bart-S Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 aaaaaaaa myslalem ze pykasz na kompie. w jedynke troche pykałem z 10 lat temu No ja generalnie Blizzarda bardzo lubię - wszystkie części Starcrafta, Diablo i Warcrafta (ale bez WoW bo na to nie mam czasu) mam na półce Zbieram od lat '90
slo Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 ja tylko Diablo. W sumie widzieliśmy się na premierze
Bart-S Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 ja tylko Diablo. W sumie widzieliśmy się na premierze No ba - fajnie było
slo Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 graleś/grasz ? ---------- Post dopisany at 01:13 ---------- Poprzedni post napisany at 01:12 ---------- Bartek zapodałem teraz panel CLH/poziomowanie i CLH nie chodzi. to tak powinno być si ?
Arkadiush Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2013 3majcie się :hi:dziś znowu obóz pracy czeka :facepalm:mam nadzieje że niedługo to się skończy
Bart-S Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 3majcie się :hi:dziś znowu obóz pracy czeka :facepalm:mam nadzieje że niedługo to się skończy ...dobranoc Bartek zapodałem teraz panel CLH/poziomowanie i CLH nie chodzi. to tak powinno być si ?Inaczej są piny - trzeba poprzekładać znów...
slo Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 ok, chcesz mi powiedzieć jaki gdzie ? trzeba coś dorabiać i prowadzić do MCE ?
Bart-S Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 graleś/grasz ? Kompletnie brak czasu... Za dużo się dzieje.---------- Post dopisany at 01:24 ---------- Poprzedni post napisany at 01:23 ---------- ok, chcesz mi powiedzieć jaki gdzie ? trzeba coś dorabiać i prowadzić do MCE ? Instalację mamy gotową bo regulacji lamp nie wywalałem wystarczy przepiąć piny. Zaraz to ogarnę.
Bart-S Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 A co dokładnie nie działa? Podświetlenie 0/1? Ikona C/LH czy sama funkcja?
slo Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 no działało jak miałem stary włącznik z samym CLH. Teraz włożyłem CLH + poziomowanie i CLH nie działa. Poziomowanie musimy też ogarnąć tzn zrobić instalacje tak jakby były zwykłe światła ---------- Post dopisany at 01:37 ---------- Poprzedni post napisany at 01:36 ---------- Podświetlanie chyba działa
Bart-S Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 no działało jak miałem stary włącznik z samym CLH. Teraz włożyłem CLH + poziomowanie i CLH nie działa. Poziomowanie musimy też ogarnąć tzn zrobić instalacje tak jakby były zwykłe światła---------- Post dopisany at 01:37 ---------- Poprzedni post napisany at 01:36 ---------- Podświetlanie chyba działa Ten kabel który puściłem z MCE do włącznika świateł i zostawiliśmy go na moment gdy dostaniesz włącznik AUTO - zmostkuj go z pinem/kabelkiem 1 we włączniku świateł i układ powinien zadziałać. Oprócz tego zrób mostek we włączniku świateł między pinami 7 i 16 (tym samym zasilisz diodę AUTO).---------- Post dopisany at 01:51 ---------- Poprzedni post napisany at 01:49 ---------- ...generalnie za dużo wersji tam wymyślałeś i teraz już nie pamiętam jak dokładnie wygląda instalacja. Szykowałem ją pod solo C/LH. Poziomowania nie ruszałem - najważniejsze dla niego są piny 2 (szaro/fioletowy) i 3 (szaro/żółty) więc te powinny być na swoim miejscu (jutro sprawdź).
slo Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Ten kabel z MCE do włącznika co zostawiłeś to lata tam sobie ? Jaki kolor powinien być ?
Bart-S Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ten kabel z MCE do włącznika co zostawiłeś to lata tam sobie ? Jaki kolor powinien być ? Nieważne jaki kolor - tnij przewód podłączony do pinu 1 włącznika świateł i podłącz mu kabel który zostawiłem luzem. To co uciąłeś i zostaje bez podłączenia, zaizoluj i schowaj gdzieś na słupku A aby się nie walało. Kabel przy pinie 1 utnij w odpowiedniej odległości od kostki - abyś miał miejsce na połączenie przewodów
Bart-S Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 okej ...i jutro ładnie raport, że wszystko działa
Rekomendowane odpowiedzi