Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie mi czy jest jakaś różnica wyglądowa i z instalacja foteli od anglika w europie czy warto w takie fotele wchodzić albo jeszcze jak wygląda z przelożeniem z jednego na drugie foteli samej skóry jakie koszty i czy duzo roboty

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Bart-s... powiem szczerze ze slabo na tym milteku, maly bass :)

ale furka zacna...

---------- Post dopisany at 09:09 ---------- Poprzedni post napisany at 08:51 ----------

Filmik nie oddaje wszystkiego - jak Arek przyjedzie kiedyś to na żywo ocenisz.
Opublikowano

No to sie zgadza. Co na zywca to na zywca...

wyslane z niestandardowego s4 active

Opublikowano

Witam wszystkich.

Opublikowano

Powitać, powitać :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Powiedzcie mi czy jest jakaś różnica wyglądowa i z instalacja foteli od anglika w europie czy warto w takie fotele wchodzić albo jeszcze jak wygląda z przelożeniem z jednego na drugie foteli samej skóry jakie koszty i czy duzo roboty

Fotele są identyczne... Jedyny problem powstaje w momencie gdy masz full elektrykę w komplecie z pamięcią (bo wtedy będzie ją miał fotel pasażera :wink:). Ew. dochodzi jeszcze kwestia zapinki pasów (czarna kostka) ale ta jest bardzo rzadko więc nie powinno być problemu).

Opublikowano
:hi: czołem panowie
Opublikowano
Witam :hi:tez dopadła śnieżyca około 19 jak wyjeżdżałem z Poznania to od Śródki do Kostrzyna masakra ślizgo jak uj:facepalm:a dalej czarny asfalt :decayed:no dzięki Panowie za spota miło było spotkać nowe i stare twarze. Pozdrowienia dla DOKTORA MARCINA :polew:

---------- Post dopisany at 07:05 ---------- Poprzedni post napisany at 07:03 ----------

No witam koledzy :) Dawno tutaj nie zaglądałem ;)

Dzisiaj wybrałem się z Paniami do King Crossa bo mnie zagoniły na zakupy chociaż mi się nie chciało....a tu przyjeżdzam mówie a co tam zrobie rundkę na -2 ;) i co widze....spocik haha :) Żeby mi nie marudziły że do domu chcą jechać to bym się zatrzymał :) chociaż kurcze same nowe twarze widziałem....:)

Ale widze musze mój temat ze spocikami koniecznie odświeżyć bo troszke ludu było ;)

Szacun ;)

To Ty 2 razy obok nas przejechałeś ? nie wysiadłeś nie pogadałeś?:whistling:

No powitać wszystkich ;):hi:

No dokładnie to ja to ja byłem ;p Ogólnie patrze same nowe twarze...aż mnie zamurowało ze strachu hehe :D

A jak wracałem to kobieta już mi marudziła że do domu chce jechać więc nie chciałem przedłużać ale napewno się wybiore tyle że tym razem sam :D bez kłopotu na głowie....:) Fajnie że jeszcze są spociki :D

Opublikowano

A my się zastanawialiśmy o co chodzi :grin:

Opublikowano

hehehe bez obawy to tylko ja hehe

Opublikowano

Fotele są identyczne... Jedyny problem powstaje w momencie gdy masz full elektrykę w komplecie z pamięcią (bo wtedy będzie ją miał fotel pasażera :wink:). Ew. dochodzi jeszcze kwestia zapinki pasów (czarna kostka) ale ta jest bardzo rzadko więc nie powinno być problemu).

Dziekuje bardzo bartek za informacje
Opublikowano

Panowie a Madas to się pojawia tu jeszcze?? :)

Opublikowano
Panowie a Madas to się pojawia tu jeszcze?? :)

Oczywiście :thumbup1:

Opublikowano

ale chyba go teraz na spocie nie było....wogóle kurde tak na szybko patrząc to nikogo znajomego nie widziałem :(:(:( ale z drugiej strony dobrze że zainteresowanie się szerzy ;)

Opublikowano
ale chyba go teraz na spocie nie było....wogóle kurde tak na szybko patrząc to nikogo znajomego nie widziałem :(:(:( ale z drugiej strony dobrze że zainteresowanie się szerzy ;)

Długo spotów nie było - dopiero teraz coś się ruszyło. Ale tutaj wszyscy (w tym stara gwardia) zaglądają :wink:

Opublikowano

No to zarąbiście....:) może spociki znowu ruszą :) Mam taka nadzieje...:)

Opublikowano
  • Autor

No czekamy może doczekamy się 20 aut na spocie :decayed:

Opublikowano

Długo spotów nie było - dopiero teraz coś się ruszyło. Ale tutaj wszyscy (w tym stara gwardia) zaglądają :wink:

Bartek kiedy Ty pojawisz się na spocie?

Opublikowano

a teraz jakiś spocik przewidujecie....??