Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tyle ile sie uda... pewnie wiecej jak 10 tez by sie udalo ale nie ma sensu wiec nie zaszalej za bardzo! :)

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie jechałeś tam jeszcze, w 8 już jest ciasno i mało okrążeń z wolnym torem się robi...

Opublikowano

mozemy sie podzielic np po 6 osob i na 2 grupy... wtedy bedzie luzniej i da sie powyprzedzac :)

Opublikowano

ale do 6 osob to już nam do**** obcych :/

Jak się ogólnie spodoba zabawa, to pomyślimy o rezerwacji całego toru, będę rozmawiał o kosztach itp.

Opublikowano
:good:
Opublikowano

nowy temat założę dopiero w lutym jak zacznę wcielać plan w życie (pewnie da się post z fotkami operacji :evil: )

może i truję d*pę pytając już teraz ale czy taki zabieg jak lifting wnętrza da się zrobić na spocie?

planuję wymienić: przełącznik po stronie pasażera + plastiki wkoło na obu drzwiach przednich, przełącznik świateł,

ale to pikuś, teraz najciekawsze: szukam magików (najlepiej takich co to już robili) którzy pomogliby mi z wymianą całego tunela/konsoli środkowej (przetarte tu i tam + niemiec wymontował popielniczkę tylną i zgubił :decayed: ) a sam się boję :naughty: bo podobno dużo rzeczy trzeba odkręcic, czy może potrzebne są bardziej garażowe warunki ku temu?? (pytam teraz by już na spokojnie wiedzieć że jakiś dobrodziej pomoże, a nie mając wszystkie części dopiero szukać kogoś...)

się rozumie że plastiki kupię w ASO, i tu pytanie nr 2:

gdzie w Poznaniu najtaniej? Krotoski -cichy czy na Krańcowej?

Opublikowano

nowy temat założę dopiero w lutym jak zacznę wcielać plan w życie (pewnie da się post z fotkami operacji :evil: )

może i truję d*pę pytając już teraz ale czy taki zabieg jak lifting wnętrza da się zrobić na spocie?

planuję wymienić: przełącznik po stronie pasażera + plastiki wkoło na obu drzwiach przednich, przełącznik świateł,

ale to pikuś, teraz najciekawsze: szukam magików (najlepiej takich co to już robili) którzy pomogliby mi z wymianą całego tunela/konsoli środkowej (przetarte tu i tam + niemiec wymontował popielniczkę tylną i zgubił :decayed: ) a sam się boję :naughty: bo podobno dużo rzeczy trzeba odkręcic, czy może potrzebne są bardziej garażowe warunki ku temu?? (pytam teraz by już na spokojnie wiedzieć że jakiś dobrodziej pomoże, a nie mając wszystkie części dopiero szukać kogoś...)

się rozumie że plastiki kupię w ASO, i tu pytanie nr 2:

gdzie w Poznaniu najtaniej? Krotoski -cichy czy na Krańcowej?

zima to tylko garaz i to grzany. zimny plastik = popekany plastik.

na plastiki poluj na allegro, ale zanim kupisz ogladaj. kupisz za pol ceny. a w ASO zwyczajnie sie targuj.

Opublikowano

i co tam ludziska u Was ciekawego :gwizdanie:

Opublikowano

jestem po niskotemperaturowym tescie letnich opon :cool1:

Opublikowano

mnie coś suszy, dziwne kurfa 2 dni po imprezie :D

Opublikowano

to co ty piles? :cool1:

Opublikowano

i jak wypadl test? [br]Dopisany: 24 Listopad 2008, 21:12_________________________________________________Tomek nie wiesz ze czlowiek nie wielblad i pic musi?? :cool1:

Opublikowano

to co ty piles? :cool1:

dużo whisky z colą i vodki z colą...[br]Dopisany: 24 Listopad 2008, 21:16_________________________________________________
Tomek nie wiesz ze czlowiek nie wielblad i pic musi??
no dokładnie ale czemu zawsze po tym trzeba chorować :kwasny:
Opublikowano

ja nie wiem... ja nigdy nie choruje... :)

Opublikowano

a ja zawsze jak przekroczę miarkę :wallbash::sick3:

Opublikowano

ja jak przekrocze miarke to rzygne i pije dalej :kox:

Opublikowano

Rzymska krew :polew:

Opublikowano

można by kiedyś zrobić Klubowy wypad na popijawę , tylko noclegu bym potrzebował...moze byc nawet w wannie :decayed:

Opublikowano

można by kiedyś zrobić Klubowy wypad na popijawę , tylko noclegu bym potrzebował...moze byc nawet w wannie :decayed:

jesli o mnie chodzi to jestem za :) ale siadam do stolu jak jest min 0.7 na leb :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Listopad 2008, 21:28_________________________________________________tylko pytanie gdzie i kiedy?? jakas wieksza nasiadowa weekendowa pewnie bedzie dopiero na zimowym...

Opublikowano

jak coś to nocleg u mnie masz wanna wygodna chyba że wolisz wyrko też się znajdzie :gwizdanie: