Bart-S Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Nooo powoli zaczynam się orientować... Adasia zdjęcia ponoć nie ma, teraz rozkminiam który to młody
nike21 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 bo ja z Twoją żonką się na 8 umówiłem :gwizdanie: a ja z Twoja na ktora moge sie umowic?
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 bo ja z Twoją żonką się na 8 umówiłem :gwizdanie: a ja z Twoja na ktora moge sie umowic? oż w morde
nike21 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 bo ja z Twoją żonką się na 8 umówiłem :gwizdanie: a ja z Twoja na ktora moge sie umowic? oż w morde czekaj czekaj i na Twoja przyjdzie pora
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Kuredu racja, możemy razem jechać madas pozdrawia a Kuredu się umawia Pomiary GPS Performance - fajny program na PDA jednak Pepin może mieć tyle co ja lub ciut lepiej, cyferki mi się zmieszały Kuredu ja mam Midland 75-822 czyli następcę Alana 42 i jestem bardzo zadowolony - swoją droga po co na montaż do wawy jak ja bym Ci to zrobił tyle, że bez strojenia ale montaż tak
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Panowie nie zapominajcie, że mam pałkę negocjatorkę i do pionu was postawię hihiihh
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Panowie nie zapominajcie, że mam pałkę negocjatorkę i do pionu was postawię hihiihh ja jeszcze jej nie widziałem ...... ale jestem zainteresowany
Adas Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Panowie nie zapominajcie, że mam pałkę negocjatorkę i do pionu was postawię hihiihh ja tez nie widzialem co to tez mam jakas tylko moja palka to raczej do poziomu :polew:
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Nie drażnić skorpiona PLEASE ale którego bo jest Was dwóch
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Adas jak walisz w kolano to automatycznie do pionu delikwent staje
Adas Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Nie drażnić skorpiona PLEASE ale którego bo jest Was dwóch mnie tu nie ma [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 18:45_________________________________________________ Adas jak walisz w kolano to automatycznie do pionu delikwent staje a Ja myslalem ze nie moze wstac :polew:
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Adas to ty też skorpion ?? to już jakaś plaga
Musashi Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 jakie zdjecie z finka ? cos przeoczylem ? [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 17:54_________________________________________________ hejka kiedy nastepne zdjecia ? wieczorem, zaraz na spota jade
nike21 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Panowie nie zapominajcie, że mam pałkę negocjatorkę i do pionu was postawię hihiihh palka zapalka... :gwizdanie:
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 jakie zdjecie z finka ? cos przeoczylem ? [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 17:54_________________________________________________ hejka kiedy nastepne zdjecia ? wieczorem, zaraz na spota jade znowu Ty codziennie spoty walisz ....masz Ty zdrowie
Adas Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Adas to ty też skorpion ?? to już jakaś plaga jakos tak wyszlo :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi