Adas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Bart-S nie jechales moze dzisiaj na trasie Turek-Kalisz ?
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Taaa i w papę dostanę Strzelam że pani w długich rozpuszczonych włosach to żona madasa tak to moja żona więc juz nie musisz pytać jej osobiście ..... możesz od razu przejść do rozmowy
Bart-S Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 No ja raczej nieśmiały jestem, tylko tu taki niby-dzik Nie Adaś dziś poruszałem się tylko w obrębie swojej "gminy:
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 No ja raczej nieśmiały jestem, tylko tu taki niby-dzik jak Adas
Adas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 No ja raczej nieśmiały jestem, tylko tu taki niby-dzik jak Adas :kox:
Bart-S Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Taaa i w papę dostanę Strzelam że pani w długich rozpuszczonych włosach to żona madasa tak to moja żona więc juz nie musisz pytać jej osobiście ..... możesz od razu przejść do rozmowy Blondynka która ma najwięcej zdjęć z Tetis - hmmm czy to będzie Pani która lubi jeździć obwodnicą (żona Kuredu?)
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 No ja raczej nieśmiały jestem zauwazylismy na spocie :gwizdanie: przez pierwsze pol godziny stales przy swoim aucie
Adas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 ehh... :confused4: czarnula moja jest w naprawie, musialem zostawic ją w ASO do soboty :confused4: i 2,5k za wszystko ((
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Taaa i w papę dostanę Strzelam że pani w długich rozpuszczonych włosach to żona madasa tak to moja żona więc juz nie musisz pytać jej osobiście ..... możesz od razu przejść do rozmowy ale w tym wypadku uważaj na prawą
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Taaa i w papę dostanę Strzelam że pani w długich rozpuszczonych włosach to żona madasa tak to moja żona więc juz nie musisz pytać jej osobiście ..... możesz od razu przejść do rozmowy Blondynka która ma najwięcej zdjęć z Tetis - hmmm czy to będzie Pani która lubi jeździć obwodnicą (żona Kuredu?) ale na żadnym ze zdjęć nie trzyma naszej Julki tylko Julkę Pawełka ..... naszą trzymam ja tylko Marcin mnie trochę bocznym tyłem złapał......
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 ehh... :confused4: czarnula moja jest w naprawie, musialem zostawic ją w ASO do soboty :confused4: i 2,5k za wszystko (( 2,5 kPLN? za co?
Yelo Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 ehh... :confused4: czarnula moja jest w naprawie, musialem zostawic ją w ASO do soboty :confused4: i 2,5k za wszystko (( 2,5 kPLN? za co? Za wymontowanie połowy samochodu
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 ale na żadnym ze zdjęć nie trzyma naszej Julki tylko Julkę Pawełka ..... naszą trzymam ja tylko Marcin mnie trochę bocznym tyłem złapał...... ja tam ciebie tyłem nie łapałem
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 ehh... :confused4: czarnula moja jest w naprawie, musialem zostawic ją w ASO do soboty :confused4: i 2,5k za wszystko (( 2,5 kPLN? za co? K**** ale sumka
Bart-S Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Sry nike ale wyglądaliście na zgraną ekipę i jakoś tak trudno było mi sie przełamać... Dziś już wiem że to był błąd Generalnie d*pa ze mnie - powinieniem wcześniej na forum WLKP napisać - a przeglądałem tylko... Adaś co z autem?
Adas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 ehh... :confused4: czarnula moja jest w naprawie, musialem zostawic ją w ASO do soboty :confused4: i 2,5k za wszystko (( 2,5 kPLN? za co? pompa + wal + jakies tam mniejsze rzeczy + robocizna
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 2,5 kPLN? za co? Za wymontowanie połowy samochodu to za za wmontowanie drugie 2,5kPLN?
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Sry nike ale wyglądaliście na zgraną ekipę i jakoś tak trudno było mi sie przełamać... Dziś już wiem że to był błąd Generalnie pupa ze mnie - powinieniem wcześniej na forum WLKP napisać - a przeglądałem tylko... Adaś co z autem? nie martw się ...możesz się śmiać ale ja się tak wstydziłem że dopiero po dwóch miesiącach napisałem tutaj :polew: poważnie teraz mówie
Bart-S Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 No to pierwsze lody przełamane, teraz czas na finke A nic nie piszecie czy odgadłem panią Kuredu?
Rekomendowane odpowiedzi