Madas Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Adam, ile się jedzie z Pozka do Piły? 1h 10 min
Bart-S Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 No to dojedziemy w sobotę o 12/13, więc dzida prosto na lotnisko... Kurcze nawet nie wiesz jak żałuję że ominie mnie twój performance na karaoke ;( (no chyba że w sobotę powtórka )
Madas Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 i wiele innych rzeczy :gwizdanie: postaraj się być w piątek
Bart-S Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Na bank nie damy rady - rodzice mojej żony nam nie odpuszczą. Dla mnie jak dla Zenka
Madas Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Na bank nie damy rady - rodzice mojej żony nam nie odpuszczą. Dla mnie jak dla Zenka przekonaj ich ....poważnie wiele stracisz :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Naprawdę nie przejdzie :/ Pocieszam się że za rok nic nam nie przeszkodzi... tzn. za pół roku bo rozumiem że zimowy zlot też się odbędzie?
nike21 Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Naprawdę nie przejdzie :/ Pocieszam się że za rok nic nam nie przeszkodzi... tzn. za pół roku bo rozumiem że zimowy zlot też się odbędzie? ale niewiadomo czy my go bedziemy organizowac... a jak nie my to juz taki fajny nie bedzie :naughty: :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Kurfa prze laba , wystawiam swoje auto do sprzedaży , i tuż przed kliknięciem zatwierdzenia komp mi się wyłączył już 2 razy , chyba moja fabolous Audi nie chce iść w obce ręce
nike21 Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 a ja wlasnie skonczylem pakowac flagi jutro wysle wiec ta partia dojdzie w sobote/poniedzialek... reszte wysylam w poniedzialek wiec we wtorek teoretycznie powinny byc... wiecej info w watku z flagami :>
slaweq Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Siema chłopaki Nikuś miałem Ci na zlocie dac kubek, ale nic z tego..., niestety nie będzie mnie
Iverson Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 spadam na Grunwald :mysli: taka dzielnica Poznania
Rekomendowane odpowiedzi