Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 pany musze spadać maciek, wyjrzyj przez okno jeszcze widno, za wczesnie na sen :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 mamy raz w miesiącu A w kwietniu razem z Olsztynem :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 pany musze spadać dokad to? narzekal ze nikt nie pisze, jak sie rozpisali to spada musiałem was rozkręcić żebyście mnie zastąpili jak mnie nie będzie :polew:
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 pany musze spadać maciek, wyjrzyj przez okno jeszcze widno, za wczesnie na sen :gwizdanie: regeneruje sily na zlot zeby pokonac mnie w piciu :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 pany musze spadać maciek, wyjrzyj przez okno jeszcze widno, za wczesnie na sen :gwizdanie: Obowiązki wzywają :polew:
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 mamy raz w miesiącu A w kwietniu razem z Olsztynem :gwizdanie: i tak dobrze, byl czas ze w poznaniu nie bylo spotow przez pol roku
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 mamy raz w miesiącu A w kwietniu razem z Olsztynem :gwizdanie: i tak dobrze, byl czas ze w poznaniu nie bylo spotow przez pol roku :shocked: [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 17:14_________________________________________________ regeneruje sily na zlot zeby pokonac mnie w piciu :gwizdanie oki to zakład kto więcej wypije w niedziele :polew:
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 pany musze spadać maciek, wyjrzyj przez okno jeszcze widno, za wczesnie na sen :gwizdanie: Obowiązki wzywają :polew: a głośno?
Patrykbor Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 mamy raz w miesiącu A w kwietniu razem z Olsztynem :gwizdanie: i tak dobrze, byl czas ze w poznaniu nie bylo spotow przez pol roku ale lipa była
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 dobra spadam bo nigdy stąd nie wyjdę :tongue4:
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 mamy raz w miesiącu A w kwietniu razem z Olsztynem :gwizdanie: i tak dobrze, byl czas ze w poznaniu nie bylo spotow przez pol roku bo jak na poznanskie spoty przyjezdzal tylko Kalisz to co sie dziwic
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 bo jak na poznanskie spoty przyjezdzal tylko Kalisz to co sie dziwic :decayed :polew:
Patrykbor Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 dobra spadam bo nigdy stąd nie wyjdę :tongue4: siedz :bicz3:
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 zaczelo sie ode mnie i madaska [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 17:16_________________________________________________patrykbor posiedzial dwa dni na poznanskich i juz widnieje w statystykach :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 zaczelo sie ode mnie i madaska i teraz wszyscy w nałogu
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Nie nadążam za Wami chłopaki :polew: Chyba jakiegoś chipa będę musiał zapodać sie nie przejmuj, tez nie nadazam
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 zaczelo sie ode mnie i madaska i teraz wszyscy w nałogu zebys wiedzial
Patrykbor Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 zaczelo sie ode mnie i madaska [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 17:16_________________________________________________patrykbor posiedzial dwa dni na poznanskich i juz widnieje w statystykach :gwizdanie: :polew:
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 ja spadam do domku... bede za ok pol godzinki
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 i tak dobrze, byl czas ze w poznaniu nie bylo spotow przez pol roku bo jak na poznanskie spoty przyjezdzal tylko Kalisz to co sie dziwic wlasnie, ja sie specjalnie sie przeprowadzilem z kalisza zeby miec blizej
Rekomendowane odpowiedzi