nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 zawaisu za dużo nie mam co zrzucać w dół ja na zime podnosilem w gore wlasnie po dwa centy :gwizdanie:
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Madas uszanuj, że ja nie lubię piłki nożnej nie lubiłem i nie polubię that's all ależ ja szanuję to ...przecież wiesz ...mówiliśmy już o tym kiedyś
variocustoms Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Moderatore Ty chyba miałeś dzisiaj komfort moja guma stwardniała dzisiaj i było shitowo na tych dziurach
kamosor Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Czy antykibic może być na forum? :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 zawaisu za dużo nie mam co zrzucać w dół ja na zime podnosilem w gore wlasnie po dwa centy :gwizdanie: Ja powoli zaczynam o czymś myśleć. Póki co staram się nie najeżdżać zderzakiem nad krawężnik (a Kaliszu nie brakuje urwisk )
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Czy antykibic może być na forum? :gwizdanie: oczywiście..... to nie jest forum sportowe
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Czy antykibic może być na forum? :gwizdanie: może :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Kibicem jestem ale w innej dyscyplinie Yelo Kalisz nie jest wcale tragiczny - nie przypominam sobie żebym chociaż raz przytarł w Kaliszu, w Poznaniu nagminnie. BTW w końcu wystroiłem sprzęt, teraz mam inny wymiar basssssu
Yelo Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Yelo Kalisz nie jest wcale tragiczny - nie przypominam sobie żebym chociaż raz przytarł w Kaliszu, w Poznaniu nagminnie. Mało się po osiedlach kręcisz :gwizdanie:
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Droczę się z Tobą "Nemo" no własnie widzę ale to zaszczyt bo rezacz poznański jesteś mega ale konkurencja się pojawiła :gwizdanie:
kamosor Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Chyba też zmienie opony nie dość że zimówki to dobreroki (chyba gorsze od Dębicy)
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 zawaisu za dużo nie mam co zrzucać w dół ja na zime podnosilem w gore wlasnie po dwa centy :gwizdanie: Ja powoli zaczynam o czymś myśleć. Póki co staram się nie najeżdżać zderzakiem nad krawężnik (a Kaliszu nie brakuje urwisk ) ale o gwincie myslisz?
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 :hi: o mlodzik :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 23:36_________________________________________________ja tylko na chwilę
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 gdzie byłeś ...?? widziano Ci w pobiedziskach :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 ja tylko na chwilę zawsze tak mowisz... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi