Bart-S Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Dzień dobry wszystkim, co za piękny dzień = jestem na bieżąco!
nike21 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Bart-s przyznam sie po cichu ze tez nie czytalem wszystkiego jak lecieli ze spamem po kilkadziesiat stron dziennie dawne to czasy ale nie mow nikomu ok?
Bart-S Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Bart-s przyznam sie po cichu ze tez nie czytalem wszystkiego jak lecieli ze spamem po kilkadziesiat stron dziennie dawne to czasy ale nie mow nikomu ok? Spoko nike, to będzie nasza tajemnica - a tak na przyszłość - takie rzeczy pisz białbym fontem
nike21 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 takie rzeczy pisz białbym fontem :mysli: nicht ferstehen
Adas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 czesc Adas czesc nike [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 09:27_________________________________________________kurde siedze tu tak sam smutny i nie ma furki przed domem
Piechol Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 kurde siedze tu tak sam smutny i nie ma furki przed domem może budyń?
nike21 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 budyn? Wy chociaz w domu siedzicie a ja niestety w pracy
Adas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 kurde siedze tu tak sam smutny i nie ma furki przed domem może budyń? fuj, wole kisiel
Piechol Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 budyn? Wy chociaz w domu siedzicie a ja niestety w pracy ja już bym chciał pracować chyba bo tak to siedzę na forum w chacie, a tak to by mi jeszcze za to płacili
nike21 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 budyn? Wy chociaz w domu siedzicie a ja niestety w pracy ja już bym chciał pracować chyba bo tak to siedzę na forum w chacie, a tak to by mi jeszcze za to płacili tylko zalezy ile... mi placa tyle ze nie starcza na podtarcie d.u.p.y a jeszcze bym chcial miec cos na otarcie lez
Musashi Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 15 tego spotykamy sie wszyscy , a 8mego bedzie tylko sam Ive hehe , prześmiewcy , szydercy , oj zamknę wątek i chyba do newbie się przeniesiecie , bobry w piękny poranek
Piechol Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 jak wystarcza na furę i rozrywkę weekendową to nie jest tak źle
Rekomendowane odpowiedzi