Młodzik Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 robisz chiptunining skrzyni? Będzie miała 15KM więcej :polew: dobre
Yelo Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Yelo coś nie teges masz z autem Wszystko ok, udoskonalenia
Młodzik Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 12 min.[br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 23:48_________________________________________________ Yelo coś nie teges masz z autem Wszystko ok, udoskonalenia dziś czytałem coś an temat twojego przegubu to może od tego zacznij :gwizdanie:
Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Yelo coś nie teges masz z autem Wszystko ok, udoskonalenia aaaa to ok chcesz mieć doskonałą srzynię biegów
Yelo Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 dziś czytałem coś an temat twojego przegubu to może od tego zacznij :gwizdanie: Jak robić, to wszystko na raz.Poza tym chcę wiedzieć, w którą stronę iść z autem :gwizdanie:
Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 dziś czytałem coś an temat twojego przegubu to może od tego zacznij :gwizdanie: Jak robić, to wszystko na raz.Poza tym chcę wiedzieć, w którą stronę iść z autem :gwizdanie: co znaczy w którą stronę
Młodzik Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 dziś czytałem coś an temat twojego przegubu to może od tego zacznij :gwizdanie: Jak robić, to wszystko na raz.Poza tym chcę wiedzieć, w którą stronę iść z autem :gwizdanie: sama skrzynia Ci nic nie da bo z tego co rozumiem to chcesz podnieść V-max?
Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 witam po filmie a co oglądając nie mogłeś pyknąć jakiegoś wierszyka
Pepin Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 zacytuj Pepinek człowiek pisze o cipowaniu .. a tu jakieś dziwolągi wychodzą
Młodzik Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 hmm... bylem zajety pisaniem esek do kogo? ja żadnej nie dostałem... :gwizdanie: :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 ale widze ze beze mnie to tylko 2 stronki przybyly... cienko jak na grono naczelnych poetuff :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 sama skrzynia Ci nic nie da bo z tego co rozumiem to chcesz podnieść V-max? Chcę obniżyć obroty przy jeździe ze stałą prędkością, głównie w zakresie 100-140 kph. ADP ma bardzo krótką skrzynię i silnik dostaje chore obroty.
Pepin Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 hmm... bylem zajety pisaniem esek eSki to można kupowac i jeździć
Młodzik Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 ale widze ze beze mnie to tylko 2 stronki przybyly... cienko jak na grono naczelnych poetuff :gwizdanie: bo my dziś na spocie byliśmy
Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 hmm... bylem zajety pisaniem esek zaras zobaczem czy som jakes eski w telefonie
Młodzik Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 sama skrzynia Ci nic nie da bo z tego co rozumiem to chcesz podnieść V-max? Chcę obniżyć obroty przy jeździe ze stałą prędkością, głównie w zakresie 100-140 kph. ADP ma bardzo krótką skrzynię i silnik dostaje chore obroty. tylko weż pod uwagę że stracisz na elastyczności i będzie jeszcze większy muł z niego wtedy
Rekomendowane odpowiedzi