Madas Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 dzień dobry na wieczór weszystkim :hi: witaj kolego
wentyl Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 no panowie bry na wieczór na krótko bo dzisiaj impra u mnke troche zalana :kox:[br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 21:51_________________________________________________ Mmm Fast & Furious... to o nas? :evil: :evil: ciekawe ale prawdziwe :polew:[br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 21:52_________________________________________________wszyscy sie szykuja na juteo na spocik ale mnie nie bedzie nieststy :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 ale auta rozdupcają że he :gwizdanie: :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 ale auta rozdupcają ze niby sie zle prowadza?
kamosor Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 No nic czas do wanny -do zobatrzenia jutro :>
wentyl Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 No nic czas do wanny -do zobatrzenia jutro :> no to siemka :hi:[br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 21:56_________________________________________________ ale auta rozdupcają ze niby sie zle prowadza? kto bo nie jarze dzisiaj :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 koniec filmu zapraszam zatem na wieczór poetycki
variocustoms Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Haj, niestety w aucie wysypał się czujnik od tempomatu, z dokładnością do kilku dni wytrzymał rok od wymiany. Musashi to szarpanie o którym mówiłem to właśnie od tego. Madas muza od Ciebie nawet mojej córce się spodobała
wentyl Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Haj, niestety w aucie wysypał się czujnik od tempomatu, z dokładnością do kilku dni wytrzymał rok od wymiany. Musashi to szarpanie o którym mówiłem to właśnie od tego. Madas muza od Ciebie nawet mojej córce się spodobała wiadomo profesjonalka
Madas Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Haj, niestety w aucie wysypał się czujnik od tempomatu, z dokładnością do kilku dni wytrzymał rok od wymiany. Musashi to szarpanie o którym mówiłem to właśnie od tego. Madas muza od Ciebie nawet mojej córce się spodobała Vario cieszę się że się podoba ja lubię wszystko co miażdży :evil: Vario po przejażdżce Twoim autem jestem mega zszokowany ...wymiata nieziemsko :kox: SZACUNEK
wentyl Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 koniec filmu zapraszam zatem na wieczór poetycki film to mi sie dopiero urywa powoli :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 koniec filmu zapraszam zatem na wieczór poetycki film to mi sie dopiero urywa powoli :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a co Ty robisz
wentyl Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 koniec filmu zapraszam zatem na wieczór poetycki film to mi sie dopiero urywa powoli :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a co Ty robisz teraz nic ale przed chwila spożywałem trunek wysokoprocentowy [br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 22:02_________________________________________________dobra ide trzeżwiec nara wszystkim,nie bede pier.........lił o byle czym powodzenia jutro na spociku :mysli: :hi: [br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 22:06_________________________________________________ :a4fan: :a4fan: :a4fan: i nic wiecej :good:
variocustoms Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Madas dzięki ale to zwykły klekot ale trochę niżej posadzony Jak tam LEDy ? cały czas radocha ?
Musashi Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Haj, niestety w aucie wysypał się czujnik od tempomatu, z dokładnością do kilku dni wytrzymał rok od wymiany. Musashi to szarpanie o którym mówiłem to właśnie od tego. Madas muza od Ciebie nawet mojej córce się spodobała czujnik od tempomatu jezeli przestawisz tempomat w pozycje off, wtedy nie ma zadnego wplywu, na prace silnika.
variocustoms Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Jesteś pewny? On wogóle nie działa, a czujnik jest przy pedale sprzęgła, rok temu te same objawy i po wymianie problem zniknął [br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 22:25_________________________________________________Tzn. tempomat nie działa
Madas Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Madas dzięki ale to zwykły klekot ale trochę niżej posadzony Jak tam LEDy ? cały czas radocha ? za każdym razem mam radoche to nie jest zwykły klekot ...mój to może jest zwykły klekot ale nie Twój
variocustoms Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Widzę, że pustki są ? Jakiś mecz w TV ????
Rekomendowane odpowiedzi