Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 ostatnio kumpla po imprezie, wysłałem rano na policję ,żeby się alkomatem zmierzył , to policja jeszcze go zj***ła , że to nie przychodnia buahahahahaha :polew: , lałem cały dzień z tego no ale tak jest kiedyś pokazywali w Uwadze
Iverson Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 to na h*j trąbią w mediach ,że u nich można się zbadać , po raz kolejny udowadniają ,że bardziej szkodzą niż pomagają , przecież nawet bym zapłacił te 1-2 zl za ustnik , tym bardziej ,że to tylko dla bezpieczeństwa , dobra postawa , była olana cieplym moczem
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 to na h*j trąbią w mediach ,że u nich można się zbadać , po raz kolejny udowadniają ,że bardziej szkodzą niż pomagają no niestety ale co zrobisz :gwizdanie: trzeba z nimi jakoś żyć ...ja mam z kundlami ciężkie życie
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 cześć Madas , znasz madasa26 cześć słyszałem o tym kutafonie ale nie miałem okazji mu w pysk niestety dać
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 ...zbiera mu się , zbiera.... :polew: słyszałem że banana dostał bo uraził M
Iverson Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 słyszałem że banana dostał bo uraził M ...no ,że M mientka buła , czy coś ale dobrze mu tak bo się głupio smiał
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 słyszałem że banana dostał bo uraził M ...no ,że M mientka buła , czy coś ale dobrze mu tak bo się głupio smiał zaraz wejdzie i zrobi minkę [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 12:03_________________________________________________ madasku dlaczego sie zmieniles? a bo mama mnie prosiła żebym był innym-lepszym człowiekiem
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 zaraz wejdzie i zrobi minkę :polew: a bo mama mnie prosiła żebym był innym-lepszym człowiekiem czy ja tez powinienem sie poprawic?
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 czy ja tez powinienem sie poprawic? tak powinieneś więcej chloć :polew:
Iverson Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 tak powinieneś więcej chloć :polew: mleko+kakao=pyszka pyszkowa
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 czy ja tez powinienem sie poprawic? tak powinieneś więcej chloć :polew: to to na zlocie :evil:[br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 12:09_________________________________________________ tak powinieneś więcej chloć :polew: mleko+kakao=pyszka pyszkowa :polew:
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 tak powinieneś więcej chloć :polew: mleko+kakao=pyszka pyszkowa nooooo :kox: mleko mlekowita i kakao Schovit
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 uwaga szef sie pojawil... teraz gadamy o pogodzie :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 cześć Madas , znasz madasa26 cześć słyszałem o tym kutafonie ale nie miałem okazji mu w pysk niestety dać przydalby sie mu lomot
Iverson Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 uwaga szef sie pojawil... teraz gadamy o pogodzie :gwizdanie: udawajcie ,że coś robicie :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 uwaga szef sie pojawil... teraz gadamy o pogodzie :gwizdanie: slyszalem [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 12:13_________________________________________________ ale zmiany, fiu, fiu... :gwizdanie: zamieniles opony tyl na przod?
Rekomendowane odpowiedzi