Musashi Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Musashi jak to jest z ukrytym podglądaczem, kto może się ukryć ??? Tempomat naprawiony na gwarancji [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 23:01_________________________________________________ Madas pewnie pracuje niestety wciaz ban
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Musashi a co masz w podpisie? 8 Marca
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Swoją drogą warto zmienić podwieszenie co do spota następnego !!! wszystko zostalo juz poprawione w niedziele
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Też byłem blisko bana - nowa pralka załatwiła sprawę na jakiś czas
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Marcin powiedz mi czy przez ta moja nieszczelnosc w ukladzie podcisnienia moze mi turbo pozniej zalapywac? Bo albo cos mi sie spieprzylo od tego jak Ci pokazywalem na spocie albo przez zamulanie zima zasyfily sie kierownice... jakos gorzej mi jezdzi teraz... chyba ze przeplywka sie zasyfila... [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 23:05_________________________________________________ Też byłem blisko bana - nowa pralka załatwiła sprawę na jakiś czas :polew:[br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 23:06_________________________________________________ Madas pewnie pracuje syn by sie przydal co by spamerska tradycje podtrzymal
Musashi Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Palikot wykupił Polmos Lublin więc jak piję to tylko zwykłą od Palikota a palikotyzmem sie nie zarazisz? [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 23:08_________________________________________________ Też byłem blisko bana - nowa pralka załatwiła sprawę na jakiś czas :polew: :polew: :polew:
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Musashi palikotyzmem nie ale wódkę ma dobrą
Musashi Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Marcin powiedz mi czy przez ta moja nieszczelnosc w ukladzie podcisnienia moze mi turbo pozniej zalapywac? Bo albo cos mi sie spieprzylo od tego jak Ci pokazywalem na spocie albo przez zamulanie zima zasyfily sie kierownice... jakos gorzej mi jezdzi teraz... chyba ze przeplywka sie zasyfila... oczywiscie, przeciez podcisnienie jest czynnkiem wykonawczym sterowania kierownicami turbiny i egr-em. [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 23:13_________________________________________________ Musashi palikotyzmem nie ale wódkę ma dobrą wole wspierac irlandczykow
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Jak mam finanse to ich wspieram ulubionym Jack'iem Daniels'em ew. Balentines'em a normalnie to gorzka
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 oczywiscie, przeciez podcisnienie jest czynnkiem wykonawczym sterowania kierownicami turbiny i egr-em. EGR to akurat mam zaslepiony ale z tym plastikiem musze cos zrobic... wiesz czy to mozna kupic w ASO jako sama koncowke czy musze caly wezyk od serwa do vacum?
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Dobra Panowie ide powoli kimać bo od rana zapieprz - miłej nocki
fantastic Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Adasiowi ban sie skończył cio tam guru słychąć
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Madas jest na forum ale tutaj się nie udziela nie wiadomo dlaczego
Pepin Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Też byłem blisko bana - nowa pralka załatwiła sprawę na jakiś czas u mnie też nowa pralka ...
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Dobra Panowie ide powoli kimać bo od rana zapieprz - miłej nocki do jutra vario jeszcze raz dzieki za termostat
fantastic Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Madas jest na forum ale tutaj się nie udziela nie wiadomo dlaczego ja wiem :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Żona zadowolona ? moja twierdzi, że 10cio letnie Ardo lepiej dopiera niż nowy Siemens, hmm ciekawe w czym jest haczyk
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Też byłem blisko bana - nowa pralka załatwiła sprawę na jakiś czas u mnie też nowa pralka ... tez bana dostales?
Pepin Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 tak do 20.00 gdzieś , Kuredu wpadł na chwilę bo z trasy wracał , jak film się podobał jak film od Iversona to pewnie z Żmudą-Trzebiatowską
Rekomendowane odpowiedzi