nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 "Młotek - kinetyczno-pneumatyczny autopotęgator mocy z naprowadzaniem trzonkowym"
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 pięknie to ująłeś trochu się spóźniłem na bajerkę
Musashi Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Ja w imieniu Madasa, który prosił przekazać bałwankom z Poznania że ma tutaj bana do północy :polew: a o polnocy spac
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Ja w imieniu Madasa, który prosił przekazać bałwankom z Poznania że ma tutaj bana do północy :polew: a o polnocy spac przecież jestem jutro mam wolne..wziąłem sobie
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 jutro mam wolne..wziąłem sobie serio? to razem robimy przeprowadzke jak mi sie uda wziasc auto z roboty...
kamosor Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 cześć i czołem nie pytajcie skąd się wziąłem z Pomorza do Lubonia? dokładnie zgadłeś ..wygrałeś nietonący młotek do prac podwodnych
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 jutro mam wolne..wziąłem sobie serio? to razem robimy przeprowadzke jak mi sie uda wziasc auto z roboty... żartuje ...ale będę się streszczał i może się załapie ..zadzwonie do Ciebie
Pepin Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 "Młotek - kinetyczno-pneumatyczny autopotęgator mocy z naprowadzaniem trzonkowym" Impulsownik kinetyczny z naprowadzaniem trzonkowym
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 nie wiedziałem że jest tyle pochodnych młotka
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 jutro mam wolne..wziąłem sobie serio? to razem robimy przeprowadzke jak mi sie uda wziasc auto z roboty... żartuje ...ale będę się streszczał i może się załapie ..zadzwonie do Ciebie ok, ale ja sie postaram jakos kolo 12-13 znalesc czas i podjechac do niego... moze maks o 14...[br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 00:13_________________________________________________ nie wiedziałem że jest tyle pochodnych młotka ja tez... a z warsztatem jestem dosc obeznany
Iverson Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 nie wiedziałem że jest tyle pochodnych młotka ja znam np. jebutnik bezpośredni
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 nie wiedziałem że jest tyle pochodnych młotka ja znam np. jebutnik bezpośredni to fajowskie jest cześć Tomek bez czapki
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 będziemy Nikuś w kontakcie .... wiadomix :gwizdanie: bez czapki sie naumial... :naughty:
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 ja taki zimny drań jestem [br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 00:17_________________________________________________ kurtura mo być zawsze i wszędzie ...obiecujemy ..... no pomijając Bukowine a bo kto wie jak człowiek po pijaku będzie rzęził
Musashi Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 EGR to akurat mam zaslepiony ale z tym plastikiem musze cos zrobic... wiesz czy to mozna kupic w ASO jako sama koncowke czy musze caly wezyk od serwa do vacum? vualla
Pepin Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 kurtura mo być Trudno mówić o kulturze jak się ma taką sztukę przed sobą Madas, żeby wątku tego lepszego nie zaśmiecać .. ok 54m i do tego jeden pokój do szpachlowania calutki
pet3r Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Haj Peter jak tam BBSki?? powiem Ci, że jeździ się za***iście, obniżenie komfortu minimalne a auto dużo lepiej wygląda ale i tak wydają się małe...
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Madas, żeby wątku tego lepszego nie zaśmiecać .. ok 54m i do tego jeden pokój do szpachlowania calutki wiadomo... to pomalować nie jest problem gorzej szpachlowanie... bo potem trzeba jechać papierem nierówności ....
Rekomendowane odpowiedzi