Musashi Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 na TVN sie fajny film zaczyna Czlowiek Pies
Madas Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 na TVN sie fajny film zaczyna Czlowiek Pies dobrze że mówisz bo chciałem oglądać a zapomniałbym
nike21 Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 kufa godzine mnie nie bylo i 10 stron naspamowane żona dojechała bezpiecznie?? to nie spam ino poezja :gwizdanie: taa, już w domku jesteśmy ale już marudzi, że ledwo co wszedłem i już na forum kobiety zawsze marudza... krotko po slubie jestes - jeszcze zobaczysz :naughty:
Madas Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 kufa godzine mnie nie bylo i 10 stron naspamowane żona dojechała bezpiecznie?? to nie spam ino poezja :gwizdanie: taa, już w domku jesteśmy ale już marudzi, że ledwo co wszedłem i już na forum kto jak kto ale Angelka nie powinna :gwizdanie:
slaweq Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 kto jak kto ale Angelka nie powinna :gwizdanie: no właśnie..., nie powinna a marudzi
Madas Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 kto jak kto ale Angelka nie powinna :gwizdanie: no właśnie..., nie powinna a marudzi musisz jej wybaczyć ...w tym stanie różne wiksy są
PABLO Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 kuredu a więc potwierdziło się tak jak mówiliśmy. Naprawa nowej matrycy kosztuje do tej serii Samsunga ok 1700zł to w tym przypadku w ogóle się nie opłaca zabierać za to. Łap nową sztukę
slaweq Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 kto jak kto ale Angelka nie powinna :gwizdanie: no właśnie..., nie powinna a marudzi musisz jej wybaczyć ...w tym stanie różne wiksy są wiem wiem, są nieobliczalne :polew:
Musashi Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 kufa godzine mnie nie bylo i 10 stron naspamowane żona dojechała bezpiecznie?? to nie spam ino poezja :gwizdanie: taa, już w domku jesteśmy ale już marudzi, że ledwo co wszedłem i już na forum kobiety zawsze marudza... krotko po slubie jestes - jeszcze zobaczysz :naughty:
kuredu Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 kuredu a więc potwierdziło się tak jak mówiliśmy. Naprawa nowej matrycy kosztuje do tej serii Samsunga ok 1700zł to w tym przypadku w ogóle się nie opłaca zabierać za to. Łap nową sztukę no tak myslałem, dzieki za pomoc
Musashi Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 kto jak kto ale Angelka nie powinna :gwizdanie: no właśnie..., nie powinna a marudzi powinna do drugiego kompa siadac
Madas Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 kto jak kto ale Angelka nie powinna :gwizdanie: no właśnie..., nie powinna a marudzi powinna do drugiego kompa siadac niech lepiej się osczędza
Musashi Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 kuredu a więc potwierdziło się tak jak mówiliśmy. Naprawa nowej matrycy kosztuje do tej serii Samsunga ok 1700zł to w tym przypadku w ogóle się nie opłaca zabierać za to. Łap nową sztukę no tak myslałem, dzieki za pomoc wlasnie, tez sprawdzalem, matryce moge zalatwic tak jak pisalem wczoraj, za 1520 PLN i to tylko matryca, bez wymiany
kuredu Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Nikuś a co filmu Człowiek Pies, to Ty też jesteś pies,a le na baby
nike21 Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Nikuś a co filmu Człowiek Pies, to Ty też jesteś pies,a le na baby zaraz tam na baby... :gwizdanie: pokazac Ci psa na baby? [br]Dopisany: 11 Marzec 2009, 22:59_________________________________________________troszke przerobilem zdjecie Marcina :>
Madas Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Nikuś a co filmu Człowiek Pies, to Ty też jesteś pies,a le na baby zaraz tam na baby... :gwizdanie: pokazac Ci psa na baby? pokaż sam jestem ciekaw znam ??
kuredu Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Nikuś a co filmu Człowiek Pies, to Ty też jesteś pies,a le na baby zaraz tam na baby... :gwizdanie: pokazac Ci psa na baby? [br]Dopisany: 11 Marzec 2009, 22:59_________________________________________________troszke przerobilem zdjecie Marcina :> to może na chopy????
Pepin Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 zarcie przyjechalo... do pozniej :gwizdanie: zarcie przyjechalo... do pozniej :gwizdanie: to jak moje .. ja już zjadłem i umieram .. niebawem partyjka w piłkarzyki nas czeka .. dzisiaj była zapiekanka z brokułami, szynką i serkiem pleśniowym i na deser pieczywo czosnkowe i może jakiś Burnopodobny napój
Rekomendowane odpowiedzi