Madas Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Nie uderzacie dzisiaj na balet dzisiaj grzecznie w domku ...przed godziną wróciłem dopiero od rana do domu .... cały dzień w pędzie ....
kuredu Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 no my po kolacji u Tetis ...smaczne ale trzeba mieć cierpliwość szerzej to opisz
Madas Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 no my po kolacji u Tetis ...smaczne ale trzeba mieć cierpliwość szerzej to opisz z tego co wiem też mieliście wpaść .... słyszałem na własne uszy wczoraj .... :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 no my po kolacji u Tetis ...smaczne ale trzeba mieć cierpliwość szerzej to opisz z tego co wiem też mieliście wpaść .... słyszałem na własne uszy wczoraj .... :gwizdanie: kto tak mówił, ja nic nie pamiętam a trzeźwy jeszcze byłem, a nawet o 2 w nocy jak już trzeźwy nie byłem to też wszystko pamiętam :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 no my po kolacji u Tetis ...smaczne ale trzeba mieć cierpliwość szerzej to opisz z tego co wiem też mieliście wpaść .... słyszałem na własne uszy wczoraj .... :gwizdanie: kto tak mówił, ja nic nie pamiętam a trzeźwy jeszcze byłem, a nawet o 2 w nocy jak już trzeźwy nie byłem to też wszystko pamiętam :gwizdanie: ja tez wszystko pamietam... i nawet do fryzjera dzisiaj zdazylem :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Marzec 2009, 20:40_________________________________________________ Nie uderzacie dzisiaj na balet balet byl wczoraj dzisiaj tylko mleczko popijam i siedze na forum :gwizdanie:
Madas Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 kto tak mówił, ja nic nie pamiętam a trzeźwy jeszcze byłem, a nawet o 2 w nocy jak już trzeźwy nie byłem to też wszystko pamiętam :gwizdanie: przecież Tetis mówiła że zaprasza wszystkich i że jak macie chęć możecie również wpaść
kuredu Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 kto tak mówił, ja nic nie pamiętam a trzeźwy jeszcze byłem, a nawet o 2 w nocy jak już trzeźwy nie byłem to też wszystko pamiętam :gwizdanie: przecież Tetis mówiła że zaprasza wszystkich i że jak macie chęć możecie również wpaść a co miała powiedzieć??? kulturalna dziewczyna jest po prostu i jak była przy nas gadka że dziś macie spotkanko to nas też zaprosiła.
Madas Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 kto tak mówił, ja nic nie pamiętam a trzeźwy jeszcze byłem, a nawet o 2 w nocy jak już trzeźwy nie byłem to też wszystko pamiętam :gwizdanie: przecież Tetis mówiła że zaprasza wszystkich i że jak macie chęć możecie również wpaść a co miała powiedzieć??? kulturalna dziewczyna jest po prostu i jak była przy nas gadka że dziś macie spotkanko to nas też zaprosiła. :polew: a Wy co dzisiaj spierdyliliście mi z pod domu
Patrykbor Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Dziewczyna teraz pewnie zapasy w supermarkecie uzupełnia bo wszystko wyjedli :gwizdanie:
Madas Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Dziewczyna teraz pewnie zapasy w supermarkecie uzupełnia bo wszystko wyjedli :gwizdanie: zrobiła takie jedzenie że ciężko było dużo zjeść ...jakieś fondue
nike21 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Dziewczyna teraz pewnie zapasy w supermarkecie uzupełnia bo wszystko wyjedli :gwizdanie: zrobiła takie jedzenie że ciężko było dużo zjeść ...jakieś fondue hahaha :polew:
Patrykbor Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Dziewczyna teraz pewnie zapasy w supermarkecie uzupełnia bo wszystko wyjedli :gwizdanie: zrobiła takie jedzenie że ciężko było dużo zjeść ...jakieś fondue a co to
Madas Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 się nie śmiej ale czekanie na kawałek mięsa zmasakrowała mi żołądek :evil:
nike21 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Dziewczyna teraz pewnie zapasy w supermarkecie uzupełnia bo wszystko wyjedli :gwizdanie: zrobiła takie jedzenie że ciężko było dużo zjeść ...jakieś fondue a co to http://www.about.ch/culture/food/fondue.jpg mozesz rozne rzeczy w tym zrobic...
Patrykbor Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Chyba żonę pogonie to mi upichci takie cudo
Musashi Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 siemka szefie jak samopoczucie? :gwizdanie: kurde Ive, ty jak przywalisz z obrazkiem to na bacznosc staje, czlowiek oczywiscie :naughty: siemka zajefajnie :kox: wstałem 740
Młodzik Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Dziewczyna teraz pewnie zapasy w supermarkecie uzupełnia bo wszystko wyjedli :gwizdanie: zrobiła takie jedzenie że ciężko było dużo zjeść ...jakieś fondue dzięki za spota poeci My teraz mykamy spać dobrej nocki
nike21 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 siemka szefie jak samopoczucie? :gwizdanie: kurde Ive, ty jak przywalisz z obrazkiem to na bacznosc staje, czlowiek oczywiscie :naughty: siemka zajefajnie :kox: wstałem 740 dospac nie mogles? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi