fantastic Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 ide podprysznic - nie spamujcie za dużo nie a takiej opcji... mysle ze bedzie min 5 stron przed Toba... :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 22:14_________________________________________________ nie możliwe Tetisiczka ma focha przecież Madasek żartuje tetis mówi że następnym razem dostaniesz sucharki wystarczy że Ty masz sucharka w spodniach :polew: kurde nikuś jak byś zgadł - 6 stronek, no wy to jak przecinaki
Adas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 zgubielm watek gdzies 5 stron temu polej se .. szybko nadrobisz .. ja już 3cia żołądkowa gorzka z kolą ... a ja dzisiaj na suchy ryj a taki kozak i codziennie pobierałeś :gwizdanie: nie chcialo mi sie do sklepu jechac... ale jak zaraz mnie bardziej namowicie to mam flaszke w barku :kox: nie wierze że ruszysz flaszkę o 5 zl ze nie wypijesz pol :polew:
nike21 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 zgubielm watek gdzies 5 stron temu polej se .. szybko nadrobisz .. ja już 3cia żołądkowa gorzka z kolą ... a ja dzisiaj na suchy ryj a taki kozak i codziennie pobierałeś :gwizdanie: nie chcialo mi sie do sklepu jechac... ale jak zaraz mnie bardziej namowicie to mam flaszke w barku :kox: nie wierze że ruszysz flaszkę ale to nie spotowa spotowa Tobie dalem przeciez... bralem 2 od Adasia
kuredu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 co tam chłopaki a co Kuredu a co wentyl a nic ,a co ale że co co
Musashi Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 zgubielm watek gdzies 5 stron temu :cool1: http://www.a4-klub.pl/smf/spot_poznanski_1503_king_cross_poziom_2_zielony_godz1600-t16926.24150.html :polew: hahaha ale smieszne a niby nie?
nike21 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 zgubielm watek gdzies 5 stron temu polej se .. szybko nadrobisz .. ja już 3cia żołądkowa gorzka z kolą ... a ja dzisiaj na suchy ryj a taki kozak i codziennie pobierałeś :gwizdanie: nie chcialo mi sie do sklepu jechac... ale jak zaraz mnie bardziej namowicie to mam flaszke w barku :kox: nie wierze że ruszysz flaszkę o 5 zl ze nie wypijesz pol :polew: no i sie doigraliscie... ide po drinka
wentyl Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 co tam chłopaki a co Kuredu kurde ale sie dogadujemy :mysli:a co wentyl a nic ,a co ale że co co
Madas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 co tam chłopaki a co Kuredu a co wentyl a nic ,a co ale że co co a co Wy tak że co
Adas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 zgubielm watek gdzies 5 stron temu polej se .. szybko nadrobisz .. ja już 3cia żołądkowa gorzka z kolą ... a ja dzisiaj na suchy ryj a taki kozak i codziennie pobierałeś :gwizdanie: nie chcialo mi sie do sklepu jechac... ale jak zaraz mnie bardziej namowicie to mam flaszke w barku :kox: nie wierze że ruszysz flaszkę o 5 zl ze nie wypijesz pol :polew: no i sie doigraliscie... ide po drinka :polew:
wentyl Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 co tam chłopaki a co Kuredu a co wentyl a nic ,a co ale że co co a co Wy tak że co a nic a co
kuredu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 zgubielm watek gdzies 5 stron temu polej se .. szybko nadrobisz .. ja już 3cia żołądkowa gorzka z kolą ... a ja dzisiaj na suchy ryj a taki kozak i codziennie pobierałeś :gwizdanie: nie chcialo mi sie do sklepu jechac... ale jak zaraz mnie bardziej namowicie to mam flaszke w barku :kox: nie wierze że ruszysz flaszkę o 5 zl ze nie wypijesz pol :polew: no i sie doigraliscie... ide po drinka idz pokaż im coś młodzik nie wraca, chyba hejas bananas :gwizdanie:
Madas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 co tam chłopaki a co Kuredu a co wentyl a nic ,a co ale że co co a co Wy tak że co a nic a co no co
Pepin Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 nikuś wiedziałem ze pękniesz nikuś cienias
Yelo Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Witam wieczorową porą Curfa, na zakupach byłem i mandat dostałem
Rekomendowane odpowiedzi