Pawel_Poznan Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 czesc Pawel wyspany? dopiero co wstalem i połamany sie czuje [br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 09:55_________________________________________________Slaweq gratuluje
Pepin Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 pochwalcie sie jeszcze spalaniem po całej trasie - u mnie staneło na 8,0 a jak reszta ? Kuredu, Pepin i inni ? Ps. Pepin nie mogę przeboleć Twojego magnesu - szkoda że nie dało sie po niego wrócić Ekipa KR wracała w tej samej pogodzie i jechali znacznie szybciej i u nikogo nic nie zwiało, dziwna sprawa cześć spalanie w obydwie strony podobne 7.3-7.4 @Miron .. rób następną pojedynczą sztukę , bo teraz to jak te ośki kulawy będę jeździł Z wysyłką zobaczymy .. bo Pawel_poznan się dopytywał, więc może ktoś sie jeszcze skusi z WLKP i jedną paczke zrobisz, a z doświadczenia wiem, że pakowanie to najbardziej przerąbana sprawa Odpadła mi ta, którą po krokwią odkleiłem z boku i maskę nakleiłem i później spowrotem na drzwi .. pewnie trochę brudu się dostało i wilgoci i poszło w siną dal ... Raz na wozie raz pod wozem .. z 5 lat temu ze zlotu z drugą kurtką wróciłem .. więc wyrównało się - coś na plus coś na minus @A Sławkowi kto taką ŚLIWĘ nabił ?
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 witam z rana moje spalanie średnie to 6.0 l więc jest ok..... Kurcze ale nogi mnie bolą od pingla i tańców piątkowych
Pawel_Poznan Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 u mnie spalanie wachało sie miedzy 7,8 a 8,4 i jestem happy
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 u mnie spalanie wachało sie miedzy 7,8 a 8,4 i jestem happy chciałem się pytać czemu Ty nie w pracy ale przypomniałem sobie że masz wolne dzisiaj ...... a jak się czujecie ...pozdro dla dziewczyn
wentyl Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 wszystkim ---oczywiście jak wszyscy gratulacje dla Slaweq
Wihajster Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 u mnie spalanie wachało sie miedzy 7,8 a 8,4 i jestem happy chciałem się pytać czemu Ty nie w pracy ale przypomniałem sobie że masz wolne dzisiaj ...... a jak się czujecie ...pozdro dla dziewczyn obudził sie spamer
wentyl Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 u mnie spalanie wachało sie miedzy 7,8 a 8,4 i jestem happy np Paweł droga do bukowiny wyszło jakieś 7,9 a powrót 7,4-no ale twój multitronic to rewelacja spalanie
Musashi Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 pochwalcie sie jeszcze spalaniem po całej trasie - u mnie staneło na 8,0 a jak reszta ? Kuredu, Pepin i inni ? Ps. Pepin nie mogę przeboleć Twojego magnesu - szkoda że nie dało sie po niego wrócić Ekipa KR wracała w tej samej pogodzie i jechali znacznie szybciej i u nikogo nic nie zwiało, dziwna sprawa dzien dobry do poczatku autostrady za lodzia 5,4. u wrot poznania 5,8
Pawel_Poznan Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 u mnie spalanie wachało sie miedzy 7,8 a 8,4 i jestem happy chciałem się pytać czemu Ty nie w pracy ale przypomniałem sobie że masz wolne dzisiaj ...... a jak się czujecie ...pozdro dla dziewczyn a dzieki dziewczyny spoko Pati tylko zmeczona jest a Julcia juz id 7.00 bajki oglada
wentyl Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Podziękowania wszystkim za tak zajebistą jazde -jechało się z wami za........cie aż brak słów :notworthy: [br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 10:26_________________________________________________ pochwalcie sie jeszcze spalaniem po całej trasie - u mnie staneło na 8,0 a jak reszta ? Kuredu, Pepin i inni ? Ps. Pepin nie mogę przeboleć Twojego magnesu - szkoda że nie dało sie po niego wrócić Ekipa KR wracała w tej samej pogodzie i jechali znacznie szybciej i u nikogo nic nie zwiało, dziwna sprawa to twoje auto coś pali w ogóle :gwizdanie: :gwizdanie: dzien dobry do poczatku autostrady za lodzia 5,4. u wrot poznania 5,8
Wihajster Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 do poczatku autostrady za lodzia 5,4. u wrot poznania 5,8 :naughty biedna turbawka....żaluzje przyspawane bedą wkrótce
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 obudził sie spamer już myślałem że przywitasz mnie mistrzuniu :gwizdanie: Piotruś miło było Cieę poznać .... rewanż na następnym zlocie ...aaaaa i wpadnij do Poznania z żoną i dzieckiem , koniecznie....ugotuje rosół
Iverson Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 do poczatku autostrady za lodzia 5,4. u wrot poznania 5,8 :naughty biedna turbawka....żaluzje przyspawane bedą wkrótce i póżniej bedzie wklejał logi do oceny ,że auto nie jedzie,że coś nie tak...
Pawel_Poznan Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Musze dzisiaj wymyc i wyluksowac auto bo jak je wczoraj zobaczylem to wyglada jakby sie całe przedszkole tam najadło :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Musze dzisiaj wymyc i wyluksowac auto bo jak je wczoraj zobaczylem to wyglada jakby sie całe przedszkole tam najadło :gwizdanie: :gwizdanie: Paweł u mnie jest dokładnie tak samo .... aż myślałem że panią przedszkolankę przez kolano przełoże :gwizdanie: :>
wentyl Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Musze dzisiaj wymyc i wyluksowac auto bo jak je wczoraj zobaczylem to wyglada jakby sie całe przedszkole tam najadło :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: dobre ale to chyba u wszystkich ,którzy wieżli dzieciaki
Rekomendowane odpowiedzi