Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakby co, mam z nim kontakt :good:

na kartkach z telefonami które drukowałem na zlot jego numer jest :tongue4:

a to spoko :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 14:37_________________________________________________

miałem się zapytać ,jak ośki dawały radę wjechać pod górki?? ciężko było?? :mysli:

raczej było ok ..... ja dałem radę bez problemu na szczęście :)

niektorzy szli technicznie. niektorzy na zywiol, ale rade dalismy :cool1:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

samochod posprzatany [br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 15:12_________________________________________________co tam nikus jak w pracy :gwizdanie:

no wlasnie musze zrobic wysylke i niestety opuscic forum :kwasny:

ale poza wypiciem kilku kaw i spaleniem kilku fajek jeszcze dzisiaj nic wiecej nie zrobilem :decayed:

Opublikowano

co tam chłopaki :naughty:

Opublikowano

co tam chłopaki :naughty:

a leci pomalemu a u ciebie Bartek tez pracujesz dzis

coś tam robię ale na luzie bo strasznie zmęczony jestem, Paula bidula rano musiała wstawać i do roboty lecieć. taka trasa jak się nie prowadzi a siedzi z boku bardziej męczy niż kierowanie.

Opublikowano

a ja wróciłem z dosyć duzych zakupów spożywczych ..... pogoda mnie rozbraja :disgust:

a chciałem koła zmienić na lato :gwizdanie:

Opublikowano

a ja wróciłem z dosyć duzych zakupów spożywczych ..... pogoda mnie rozbraja :disgust:

a chciałem koła zmienić na lato :gwizdanie:

ja jeszcze zobacze jak z temperatura... podobno zima ma wrocic :kwasny:

Opublikowano

Znacie może kogoś, kto wymieniał olej, lub płukał skrzynię Multitronik i czy jest jakiś na prawdę godny polecenia warsztat w Poznaniu??

Opublikowano

Znacie może kogoś, kto wymieniał olej, lub płukał skrzynię Multitronik i czy jest jakiś na prawdę godny polecenia warsztat w Poznaniu??

u siebie mam wymieniony olej i to wszystko gosci co naprawial mi juz automaty i jestem z niego zadowolony mowil ze jak chcesz wymienic w skrzyni filtr to musisz zdemontowac skrzynie i ja otworzyc a jezeli nic sie niedzieje to nie ruszac tylko wymieniac olej

Opublikowano

nie wiem czy jeszcze jest ta firma ale na wylocie z Poznania w strone na Swiecko przy A2 byla firma Teodora Myszkowskiego... koles zajmuje sie tylko skrzyniami automatycznymi...[br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 16:06_________________________________________________http://teomotors.pl/pol/v/o-nas

Opublikowano

nie wiem czy jeszcze jest ta firma ale na wylocie z Poznania w strone na Swiecko przy A2 byla firma Teodora Myszkowskiego... koles zajmuje sie tylko skrzyniami automatycznymi...[br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 16:06_________________________________________________http://teomotors.pl/pol/v/o-nas

chcialem wkleic ten sam link ale mi sie komp cos zawiesil

Opublikowano

:naughty: :naughty:

Opublikowano

chłopaki nie macie jakiegoś pudła po lcd lub plazmie 37-42cale na zbyciu. bardzo mi potrzebne.

Opublikowano

chłopaki nie macie jakiegoś pudła po lcd lub plazmie 37-42cale na zbyciu. bardzo mi potrzebne.

nie mam ale zapytam sąsiada :cool1:

Opublikowano

Ty Paweł wymieniałeś olej właśnie u tego gościa z linku ??

Opublikowano

Ty Paweł wymieniałeś olej właśnie u tego gościa z linku ??

nie olej w skrzyni wymienia mi moj mechanik a ten gosciu z linku mowia ze jest najlepszy w Poznaniu ale ja inne automaty robilem u kogosc innego poszukam jak co namiary ale zadzwon do TeoMotors i zapytaj ich o filtr i olej ciekawe co ci powiedza ale mowie ci filtra sie niewymienia tylko jak juz to olej a ile masz km przyjechane i ile masz lameli

Opublikowano

Mam pudło po tv 40", wpadaj do Resy to Ci dam :decayed::polew:

Opublikowano

Paweł_Poznan nie obraź się, ale nie wiesz co za cholerstwo masz w swoim aucie. :cool1:

Opublikowano

Paweł_Poznan nie obraź się, ale nie wiesz co za cholerstwo masz w swoim aucie. :cool1:

czytałem te opinie i narazie sie nieboje a jak juz cos bys sie stało to naprawie to albo wymienie na reczna skrzynie ty tez masz multi prawda i co nienarzekasz czy juz cos cie spotkało