pet3r Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Pet3r ja to cie chłopoku jeszcze na oczy nie widziałem - mógłbyś wpaśc na spota i dać zwąchać ese przy okazji :gwizdanie: zawitam kiedyś w Poznaniu lub Wy zawitacie u mnie we Wiosce Indiańskiej to będzie okazja się spotkać
Piechol Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 chłopaki pomóżcie, gdzie jest jakiś dobry zakład wulkanizacyjny co podejmie się załatania opony? wje*ałem się przed chwilą w dziure na bukowskiej ale myślałem że wszystko ok ,bo się niby normalnie jechało, dojeżdżam na parking a tam... ;( i oczywiście nie mam koła na wymiane tylko głupi zestaw naprawczy...
Pepin Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 o tej porze to będzie jeszcze czynny Novax .. któryś z punktów to chyba nawet do 22giej czynny http://www.novax.pl/info.php?kontakt
Azunia Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Kurde, zlocik impreza, wszystko pięknie a ja dzisiaj chora ;( katar, kaszelek, wszytko co tylko może to boli, ledwo się z wyra zwlekłam... Widać że zimowe górskie powietrze mi nie służy, ale i tak było warto [br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 20:44_________________________________________________Postaramy się dzisiaj wrzucić filmiki i fotki ze zlotu
Piechol Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 o tej porze to będzie jeszcze czynny Novax .. któryś z punktów to chyba nawet do 22giej czynny http://www.novax.pl/info.php?kontakt nie chodzi o to żeby było dzisiaj, tylko jestem troche w kropce, bo nie mam koła na zmianę, a takim nie chce jechać...
kuredu Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Piechol, trza było wrócic i dzwonić po policje niech protokól piszą i za zarządu dróg miejskich o odszkodowanie pisać
Piechol Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Piechol, trza było wrócic i dzwonić po policje niech protokól piszą i za zarządu dróg miejskich o odszkodowanie pisać no ale teraz to już po ptokach... a chyba auto może tak stać, nie? nic się z felgą nie stanie?
Pawel_Poznan Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 co tam słychać wiara a nic ide sie glebnac do wyrka i film jakis zobaczyc
kuredu Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 co tam słychać wiara piwko pije zdjęcia oglądam, jarko umieścił jak razem tańczymy
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 co tam słychać wiara a nic ide sie glebnac do wyrka i film jakis zobaczyc chyba mieliście do mnie wpaść dzisiaj co :gwizdanie: [br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 21:03_________________________________________________ co tam słychać wiara piwko pije zdjęcia oglądam, jarko umieścił jak razem tańczymy kto razem tańczy i gdzie umieścił
kuredu Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 co tam słychać wiara a nic ide sie glebnac do wyrka i film jakis zobaczyc chyba mieliście do mnie wpaść dzisiaj co :gwizdanie: [br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 21:03_________________________________________________ co tam słychać wiara piwko pije zdjęcia oglądam, jarko umieścił jak razem tańczymy kto razem tańczy i gdzie umieścił ja z Tobą na zdjeciach ze zlotu
Rekomendowane odpowiedzi