nike21 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Wieje jak wczoraj na A2 brrrr, mi dzisiaj padł czujnik poziomu xenonów i 1 LED w tablicy rej. ale nie było warunków na naprawę znowu czujnik xenonow? lec do jakiegos elektryka bo cos za czesto Ci pada ten czujnik...[br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 23:44_________________________________________________ kto podgląda ukryty aaaaa to pewnie Piotruś z południa Polski sobie patrzy i sie wystraszyl :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Za mokro było i chyba instalacja czujnika zamokła, dzisiaj na drogach było jak na basenie jak odstawiałem auto było oki, jedynie LED jutro zweryfikuję
Adas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 O KUR :polew: :polew: :polew: http://www.wrzuta.pl/audio/qojRERCUBH/russak_audi_song :polew:
Musashi Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 kto podgląda ukryty aaaaa to pewnie Piotruś z południa Polski sobie patrzy nie, nie [br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 23:57_________________________________________________ Wieje jak wczoraj na A2 brrrr, mi dzisiaj padł czujnik poziomu xenonów i 1 LED w tablicy rej. ale nie było warunków na naprawę no wlasnie z tymi led-ami tak jest, ze srubuja jasnosc kosztem trwalosci i to sa efekty..
variocustoms Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Musashi kupiłem 2 i jedna padła ale coś mi się wydaje, że to kwestia styku - sprawdzę w Kaliszforni Dobranoc wszystkim
Bart-S Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Musashi kupiłem 2 i jedna padła ale coś mi się wydaje, że to kwestia styku - sprawdzę w Kaliszforni Dobranoc wszystkim Nite mechaniku! Musashi - jeśli możesz, podeślij swój nr tel na pw.
Musashi Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Musashi kupiłem 2 i jedna padła ale coś mi się wydaje, że to kwestia styku - sprawdzę w Kaliszforni Dobranoc wszystkim jezeli padla, to kwestia wadliwej diody, no chyba ze cos nie kontakczy a dioda jest dobra
fantastic Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Dzień dobry paniom i panom Ma ktoś was może karton od dekodera polsatu DSB-S305G Potrzebuje pożyczyć żeby wysłać na gwarancję bo mój się spalił przed weekendem a karton zaginął w akcji
nike21 Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Dzień dobry paniom i panom Ma ktoś was może karton od dekodera polsatu DSB-S305G Potrzebuje pożyczyć żeby wysłać na gwarancję bo mój się spalił przed weekendem a karton zaginął w akcji i musisz wyslac w ori kartonie?
fantastic Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 i musisz wyslac w ori kartonie? tak - wogóle nie chce przyjąć w punkcie bez kartona
nike21 Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 co tam słychać piekni kawalerowie sie pracuje
Rekomendowane odpowiedzi