Iverson Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 a Ty już w TRB? TRB... :gwizdanie: , coś to wymyślił - TBG
Iverson Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 , idę rezać , czujnik temp. i lampki ustawiać bo mi coś za nisko świecą
Madas Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 a ja zaraz jade na pomorze do mamy na święta, odpoczne od miejskiej dżungli :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 szerokiej drogi i uwaga na misiaczków
Azunia Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 witam kolegów jak tam dzionek mija?
Piechol Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 na wykładzie nudy jak cholera... :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 ja dzisiaj bylem zawieść auto do kumpla na wymianę poduszek pod skrzynia i parę innych dupereli... okazało sie ze pod skrzynia poduszki są ok a te pod motorem padły... tyle tylko ze olej w nich jest, błędu nie było, ale oderwały sie na mocowaniach od wózka...
Iverson Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 nie chodził głośniej , nie słyszałeś...
Madas Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 dojechałem na pomorze i to bez punktów
Młodzik Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 ja dzisiaj bylem zawieść auto do kumpla na wymianę poduszek pod skrzynia i parę innych dupereli... okazało sie ze pod skrzynia poduszki są ok a te pod motorem padły... tyle tylko ze olej w nich jest, błędu nie było, ale oderwały sie na mocowaniach od wózka... a nie szarpał Ci i nie trząsł sie przy odpalaniu i przy gaszeniu silnika??
nike21 Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 każdy diesel szarpie przy gaszeniu i odpalaniu z tym ze przy R4 jest to bardziej wyczuwalne niż w V6... u mnie sie okazało ze silnik podniósł sie z wózka razem z poduszkami bez ich odkręcania... dlatego szarpało przy ruszaniu i przy zmianie biegów, a powyżej 3000rpm silnik stukał o nadwozie... we wtorek będą nowe poduszki, czujnik samo poziomowania ksenonów i kilka innych drobiazgów
Młodzik Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 chyba musiałeś zauważyć różnice jak Ci zaczęło sie coś takiego dziać bo właśnie przy silnikach V jak poduszka pod silnikiem odmówiła posłuszeństwa to szarpanie jest o wiele bardziej wyczuwalne niż przy R .
ykk Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Ten wasz plac pieknie sie nazywa.. :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 bry ekipa Jerzyk kiedy wpadniesz do nas na spota
Rekomendowane odpowiedzi