Iverson Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 mi 8h snu styka , im więcej śpię tym bardziej zmęczony jestem , szkoda dnia na spanie
wentyl Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 mi 8h snu styka , im więcej śpię tym bardziej zmęczony jestem , szkoda dnia na spanie a ja spijam poranną kawe i spadam coś porobic,bo bezczynnie nie mogę na d*pie usiedzieć :wallbash:
fantastic Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 piękna bestia prawie jak moja Dzień dobry paniom i panom Młody kolorek już masz, dorzuć jeszce 3 wydechy i będzie jak twoja
Musashi Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 dzien dobry "I'm still standin' " Ten to jest ale... Musashi po ile godzin Ty śpisz? a śpie? [br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 11:17_________________________________________________ Tam gdzie Chuck Norris mówi dobranoc, M mówi dzień dobry. M jest lepszy od Chucka Norrisa , bo tylko on potrafi spać z otwartymi oczami. hyhy, no przeciez jestem Musashi [br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 11:19_________________________________________________ piękna bestia zamiast zapodać dziewczynki, to ty jakieś paździochy
Iverson Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 nie chcę być monotematyczny hyhyhy , aczkolwiek w późniejszych godzinach pewnie się jakieś "okazy" pojawią
Musashi Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 nie chcę być monotematyczny hyhyhy , aczkolwiek w późniejszych godzinach pewnie się jakieś "okazy" pojawią
Wihajster Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 nie chcę być monotematyczny hyhyhy , aczkolwiek w późniejszych godzinach pewnie się jakieś "okazy" pojawią witam zrozumcie samuraja....on teraz ma kryzys uczuciowy i woli inne fotki na wątku oglądać
Musashi Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 nie chcę być monotematyczny hyhyhy , aczkolwiek w późniejszych godzinach pewnie się jakieś "okazy" pojawią witam zrozumcie samuraja....on teraz ma kryzys uczuciowy i woli inne fotki na wątku oglądać to miałobyć ostrzeżenie?
Iverson Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 zrozumcie samuraja....on teraz ma kryzys uczuciowy i woli inne fotki na wątku oglądać ja wiem czy on ma jakiś kryzys, mając tuzin kochanek na boku i drugi tuzin kochanek , które nie wiedzą o pierwszym tuzinie
Rekomendowane odpowiedzi