Madas Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 jak dla mnie może być np King Cross?? od razu oblukamy ten drugi parking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 oooooo gut idea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 dobra chłopaki spadam na meczyk do potem wiara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 właśnie szykuje się do meczu szaliczek koszulka gardło a pozniej mowi ze go zarazilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Goooooooooooooooooooool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 uslyszalem w radiu ze 2:1 dla lecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 uslyszalem w radiu ze 2:1 dla lecha dokładnie :> druga bramka szok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 pięknie posłał bramkarza razem z piłką do siatki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Ja wieczorne piwko w sobotę i najchętniej w Post Dali na Św. Marcinie. Chętni mile widziani. (TEIN wygląda imponująco na razie w kartonie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Panowie mam pytanie - czy ktoś zawita w niedzielę na giełdę części? nie wiem czy będę miał czas żeby podjechać a potrzebuję zderzaka do A8 i może ktoś mógłby się rozejrzeć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 juz po meczu 2-2 a szkoda bo do 80 min było 2-1 dla nas a co tam chłopaki słychać na forum Marcin nu nu nu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Peter a co zrobiłeś z ORI zderzakiem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 pewnie gdzieś przywalił kurde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Peter a co zrobiłeś z ORI zderzakiem?? miałem małego dzwona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 ot patrz nie pomyliłem się :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Panowie mam pytanie - czy ktoś zawita w niedzielę na giełdę części? nie wiem czy będę miał czas żeby podjechać a potrzebuję zderzaka do A8 i może ktoś mógłby się rozejrzeć? w dlugi weekend na gielde? w niedziele? wczesnie rano? w bury i ponury dzien :no: :no: :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Listopad 2008, 22:45_________________________________________________ Peter a co zrobiłeś z ORI zderzakiem?? miałem małego dzwona wspolczuje, mam nadzieje ze to tylko zderzak BTW petr zapewne zapomnial ze ma dluzsze auto niz a4.... i zabraklo tych 30 cm :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Marcin a co z jutrem ustaliliście coś z Ive odnośnie wyjścia na gorącą czekolade gdzieś do CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 bedziemy myslec, na razie mam klienta o 17.oo w rokietnicy... praca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 fakt. długi weekend... ale giełda w ogóle się odbywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 fakt. długi weekend... ale giełda w ogóle się odbywa? znajac zycie pewnie tak. co zes zmalowal? duze straty? foty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi