Madas Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 nie pijemy na forum przywołuje do porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 siema widze humorek dopisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Wolny kraj, chociaż ja nie toleruję napojów o tak niskiej zawartości alkoholu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 cześć Wentylek a pewnie że dopisuje my szczęśliwe chłopaki jesteśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Browarek jest oki ale bardziej wole mocniejsze trunki; piwo dobre na sen [br]Dopisany: 18 Listopad 2008, 20:33_________________________________________________no siema Madas co tam w Poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 dobry browarek nie jest zly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 aaaa pada śnieg z deszczem zaraz ide na sanki tak poza tym super wpadnij na kawe to zobaczysz sam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 no chyba bede musiał bo dawno nie byłem' a tak przy okazji to ulep bałwana jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 a ja nawet nie wygladam za okno niechce sobie psuc humoru. jutro przetestuje letnie opony na sniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 taaaa bałwana weź się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 ludziska spotujemy 30stego? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Chyba już były pozytywne wypowiedzi w tej kwestii? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 ludziska spotujemy 30stego? :naughty: ludziska spotujemy 30stego? :naughty: ja tam spotuje bo jak by innaczej a poza tym płyte to pewnie dopiero mi tam dasz czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Ja dzisiaj zimówki do 200 rozkulałem ale jednak 225 w porównaniu z 205 przy tej prędkości to różnica, muszę zwolnić tempo bo mi się bieżnik rozpuści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 ja chyba bede w arenie 29 wiec nie wiem czy zdaze sie obudzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 oj Bartek Bartek Ty szajbusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Musiałem sprawdzić czy nie bije i nie ma gradingu ale wsio w pariatkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Szerokość 205 nie świadczy, że 2 paczek nie zniosą... Pytanie jaki indeks prędkości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 ja chyba bede w arenie 29 wiec nie wiem czy zdaze sie obudzic idziesz na tego armina czy coś takiego kumpel nagałśnia tą impreze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Yelo nie chodziło mi czy da radę 200 czy nie, ale przy 225 jest jednak bardziej stabilne auto a przy 205 lekko pływa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi