Gość Maggie Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Chyba Ci uwierzę Adasiu, bo wcześniej wyczytałam, że Łosie już spać poszły i powrócą zimą Pójdę, pójdę...aż się boję co mnie tam spotka... na bank coś miłego ...jak tak mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witaj Adas, kopę lat, jak tam się na 18'' bez obniżenia jeździ ??[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 23:45_________________________________________________Ja nie mogę, moja żona lepiej cytuje ode mnie, szlag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ucz się od niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Chyba Ci uwierzę Adasiu, bo wcześniej wyczytałam, że Łosie już spać poszły i powrócą zimą Pójdę, pójdę...aż się boję co mnie tam spotka... na bank coś miłego ...jak tak mówi [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 23:48_________________________________________________Jakoś się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 dobry wieczor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maggie Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witaj Adas, kopę lat, jak tam się na 18'' bez obniżenia jeździ ??[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 23:45_________________________________________________Ja nie mogę, moja żona lepiej cytuje ode mnie, szlag Aż z drugiego pokoiku przytuptał mój mężulek wypytać jak cytuję!!! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Powitać samuraja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maggie Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam bardzo Moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Dobra, spadam bo mi połowica jeszcze wstydu narobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 dobry wieczor :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Dobranoc wszystkim nocnym markom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Dobranoc wszystkim nocnym markom Dobrej nocy małzonkowie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maggie Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Dobrej nocki sleep well![br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 23:55_________________________________________________ Dobranoc wszystkim nocnym markom Dobrej nocy małzonkowie :> A co Ty nas tak hurtem żegnasz Paweł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Dobrej nocki sleep well![br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 23:55_________________________________________________ Dobranoc wszystkim nocnym markom Dobrej nocy małzonkowie :> A co Ty nas tak hurtem żegnasz Paweł? bo idziecie spac :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maggie Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 To fakt ale ja to i tak mam nad mężem przewagę, bo już w piżamce jestem a on dopiero rozpoczyna procedurę-kąpanie, golenie, etc. [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 00:06_________________________________________________Dobrej nocki wszystkim życzę Nowy dzień się zaczął - czas spać iść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ale tu cicho się zrobiło :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 siemka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 doberek .wstawac spiochy!!![br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 08:16_________________________________________________czesc nikus[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 08:16_________________________________________________ty w pracy czy przed?[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 08:17_________________________________________________ja przed ale strasznie mi sie do niej nie chce jechac [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 08:20_________________________________________________ok,to ja tez spadam, milego dzionka wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dzien dobry wszystkim :> [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 08:31_________________________________________________siema Nikus jak tam w pracy juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi