Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema wszystkim :>

Sie ma nike najki niezdzierajki :polew: :polew:

a na spocie taka cicha myszka... :cool1: :gwizdanie:

Anna Jantar zaśpiewała--"Najtrudniejszy pierwszy krok" prawda??
  • Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siema wszystkim :>

Sie ma nike najki niezdzierajki :polew: :polew:

a na spocie taka cicha myszka... :cool1: :gwizdanie:

Anna Jantar zaśpiewała--"Najtrudniejszy pierwszy krok" prawda??

no prawda - tak spiewala :decayed:

Opublikowano

cicha woda brzegi rwie :naughty:

...nie wiesz nawet jak i gdzie...

plynal strumyk przez zielony las, nad strumykiem lezal stukilowy glaz :decayed::naughty:

Opublikowano

zaczyna sie robić ciekawie :gwizdanie:

Opublikowano

plynal strumyk przez zielony las, nad strumykiem lezal stukilowy glaz :decayed::naughty:

minął jakiś czas stukilowy głaz zaginął,strumyk płynie tak jak płynął........ ZGADZA SIE??
Opublikowano

minął jakiś czas stukilowy głaz zaginął,strumyk płynie tak jak płynął........ ZGADZA SIE??

sie zgadza :decayed:

Opublikowano

pany potrzebuje informatyka albo pana jakiego znającego się lepiej na kompach niż ja

a co Cie boli? moze pomoge... :gwizdanie:

mam dysk przenośny WD MyBook i za każdym razem jak robię restart kompa to wiesza się na samym początku jak bios robi memory test, pomaga ponowne wciścnięcie reset na obudowie, ten dysk jak odepnę od kompa jest wszycho ok.

Opublikowano

a wlasciwie to dalej powinno byc "plynal strumyk, minal jakis czas...l" i dalej to co Ty napisalas... :wink4:

Opublikowano

a wlasciwie to dalej powinno byc "plynal strumyk, minal jakis czas...l" i dalej to co Ty napisalas... :wink4:

wiem-sprawdzałam czy Ty wiesz :wink4:
Opublikowano

ja czytam i tak nie wiem o co chodzi :blink:

Opublikowano

pany potrzebuje informatyka albo pana jakiego znającego się lepiej na kompach niż ja

mam dysk przenośny WD MyBook i za każdym razem jak robię restart kompa to wiesza się na samym początku jak bios robi memory test, pomaga ponowne wciścnięcie reset na obudowie, ten dysk jak odepnę od kompa jest wszycho ok.

to podepnij dysk dopiero jak system "wstanie"... :wink4:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 21:21_________________________________________________rozumiem ze dysk prznosny jest na USB? :mysli:

Opublikowano

to podepnij dysk dopiero jak system "wstanie"... :wink4:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 21:21_________________________________________________rozumiem ze dysk prznosny jest na USB? :mysli:

tak, system to XP po świeżym formacie miesiąc temu. na lapku mam Viśtę Wio i tam takie cuś nie występuje - nie da się tego jakoś ustawić W biosie lub rejestrze ?

Opublikowano

Proponuję spot w czwartek 18:45 pod hotelem Trzenia i zobaczymy ile mamy sił i kasy na wieczór :D

Fantastic sprawdź czy w biosie nie ma ustawione Boot Other Devices może próbuję startować z dysku .. ale to gdybam sobie

Madas ... masz coś dla nas ?

Vario byłbyś w czwartek - to weź nitownice i garść nitów, please :)

bo chyab wymyśliłem patant na blachę .. kupię taką do placków :D

Opublikowano

Karol a o jakim IBISie on mowil? :mysli: ten przy PKS na Krolowej Jadwigi?

Opublikowano

Fantastic sprawdź czy w biosie nie ma ustawione Boot Other Devices może próbuję startować z dysku .. ale to gdybam sobie

:no: first boot device mam cdrom

second boot device - hdd

3 b....d...... mam lan

Opublikowano

fan na odleglosc ciezko pomoc z biosem... jakby co to w piatek zapraszam na "kawe" moze cos zdzialam :>[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 21:33_________________________________________________

second boot device - hdd

3 b....d...... mam lan

zrob first boot jako HDD a reszte disable... moze sie uda... :wink4:

Opublikowano

fan na odleglosc ciezko pomoc z biosem... jakby co to w piatek zapraszam na "kawe" moze cos zdzialam :>[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 21:33_________________________________________________

second boot device - hdd

3 b....d...... mam lan

zrob first boot jako HDD a reszte disable... moze sie uda... :wink4:

aaaa dzięki jak nieda sie nic zrobić to będe musiał odłączać go po prostu