malutka:) Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 siema wszystkim :> Sie ma nike najki niezdzierajki :polew: a na spocie taka cicha myszka... :gwizdanie: Anna Jantar zaśpiewała--"Najtrudniejszy pierwszy krok" prawda??
nike21 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 siema wszystkim :> Sie ma nike najki niezdzierajki :polew: a na spocie taka cicha myszka... :gwizdanie: Anna Jantar zaśpiewała--"Najtrudniejszy pierwszy krok" prawda?? no prawda - tak spiewala
malutka:) Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 cicha woda brzegi rwie ...nie wiesz nawet jak i gdzie...
nike21 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 cicha woda brzegi rwie ...nie wiesz nawet jak i gdzie... plynal strumyk przez zielony las, nad strumykiem lezal stukilowy glaz
Patrykbor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 zaczyna sie robić ciekawie :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 cicha woda brzegi rwie ...nie wiesz nawet jak i gdzie... plynal strumyk przez zielony las, nad strumykiem lezal stukilowy glaz minął jakiś czas stukilowy głaz zaginął,strumyk płynie tak jak płynął........ ZGADZA SIE??
nike21 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 cicha woda brzegi rwie ...nie wiesz nawet jak i gdzie... plynal strumyk przez zielony las, nad strumykiem lezal stukilowy glaz minął jakiś czas stukilowy głaz zaginął,strumyk płynie tak jak płynął........ ZGADZA SIE?? sie zgadza
fantastic Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 pany potrzebuje informatyka albo pana jakiego znającego się lepiej na kompach niż ja a co Cie boli? moze pomoge... :gwizdanie: mam dysk przenośny WD MyBook i za każdym razem jak robię restart kompa to wiesza się na samym początku jak bios robi memory test, pomaga ponowne wciścnięcie reset na obudowie, ten dysk jak odepnę od kompa jest wszycho ok.
nike21 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 a wlasciwie to dalej powinno byc "plynal strumyk, minal jakis czas...l" i dalej to co Ty napisalas...
malutka:) Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 a wlasciwie to dalej powinno byc "plynal strumyk, minal jakis czas...l" i dalej to co Ty napisalas... wiem-sprawdzałam czy Ty wiesz
Patrykbor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 ja czytam i tak nie wiem o co chodzi
nike21 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 pany potrzebuje informatyka albo pana jakiego znającego się lepiej na kompach niż ja a co Cie boli? moze pomoge... :gwizdanie: mam dysk przenośny WD MyBook i za każdym razem jak robię restart kompa to wiesza się na samym początku jak bios robi memory test, pomaga ponowne wciścnięcie reset na obudowie, ten dysk jak odepnę od kompa jest wszycho ok. to podepnij dysk dopiero jak system "wstanie"... [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 21:21_________________________________________________rozumiem ze dysk prznosny jest na USB?
fantastic Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 pany potrzebuje informatyka albo pana jakiego znającego się lepiej na kompach niż ja a co Cie boli? moze pomoge... :gwizdanie: mam dysk przenośny WD MyBook i za każdym razem jak robię restart kompa to wiesza się na samym początku jak bios robi memory test, pomaga ponowne wciścnięcie reset na obudowie, ten dysk jak odepnę od kompa jest wszycho ok. to podepnij dysk dopiero jak system "wstanie"... [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 21:21_________________________________________________rozumiem ze dysk prznosny jest na USB? tak, system to XP po świeżym formacie miesiąc temu. na lapku mam Viśtę Wio i tam takie cuś nie występuje - nie da się tego jakoś ustawić W biosie lub rejestrze ?
Pepin Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Proponuję spot w czwartek 18:45 pod hotelem Trzenia i zobaczymy ile mamy sił i kasy na wieczór Fantastic sprawdź czy w biosie nie ma ustawione Boot Other Devices może próbuję startować z dysku .. ale to gdybam sobie Madas ... masz coś dla nas ? Vario byłbyś w czwartek - to weź nitownice i garść nitów, please bo chyab wymyśliłem patant na blachę .. kupię taką do placków
nike21 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Karol a o jakim IBISie on mowil? ten przy PKS na Krolowej Jadwigi?
fantastic Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Fantastic sprawdź czy w biosie nie ma ustawione Boot Other Devices może próbuję startować z dysku .. ale to gdybam sobie first boot device mam cdrom second boot device - hdd 3 b....d...... mam lan
nike21 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 fan na odleglosc ciezko pomoc z biosem... jakby co to w piatek zapraszam na "kawe" moze cos zdzialam :>[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 21:33_________________________________________________ Fantastic sprawdź czy w biosie nie ma ustawione Boot Other Devices może próbuję startować z dysku .. ale to gdybam sobie first boot device mam cdrom second boot device - hdd 3 b....d...... mam lan zrob first boot jako HDD a reszte disable... moze sie uda...
fantastic Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 fan na odleglosc ciezko pomoc z biosem... jakby co to w piatek zapraszam na "kawe" moze cos zdzialam :>[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 21:33_________________________________________________ Fantastic sprawdź czy w biosie nie ma ustawione Boot Other Devices może próbuję startować z dysku .. ale to gdybam sobie first boot device mam cdrom second boot device - hdd 3 b....d...... mam lan zrob first boot jako HDD a reszte disable... moze sie uda... aaaa dzięki jak nieda sie nic zrobić to będe musiał odłączać go po prostu
Rekomendowane odpowiedzi