wentyl Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zawsze mówiłem że Poznań i ludzie z Poznania są zajebiści ale dzisiejszy dzień przeszedł moje oczekiwania ,to było mega wykonanie minispot w Babimoście ,gorące podziękowania dla wszystkich,trudno to opisac słowami powiem wprost wszyscy jesteście cool jeszcze raz wielkie dzięki za dzisiejszy dzień ,no i Madas przykro mi z powodu niepowodzeń w drodze powrotnej gratki pany dla was i waszych żon to było ekstra thebest :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :good: :good: :good: :good: :good: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2009, 21:08_________________________________________________ Gryl za tydzień niektórzy się pewnie obijają, niektórzy się męczą... a niektórzy robili debet na koncie :naughty: no no no Agata czyżbyś zaszalała dzisiaj :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2009, 21:12_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_kwiecien_najladniejsze_zdjecie_a4_na_forum_glosujemy-t67125.0.html kto wspomoże Wentyla głosikiem :mysli: :mysli:
Ataga Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 no no no Agata czyżbyś zaszalała dzisiaj :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: lepiej nie pytaj [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2009, 21:15_________________________________________________ http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_kwiecien_najladniejsze_zdjecie_a4_na_forum_glosujemy-t67125.0.html kto wspomoże Wentyla głosikiem :mysli: :mysli: załatwione
wentyl Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 no no no Agata czyżbyś zaszalała dzisiaj :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: lepiej nie pytaj [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2009, 21:15_________________________________________________ http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_kwiecien_najladniejsze_zdjecie_a4_na_forum_glosujemy-t67125.0.html kto wspomoże Wentyla głosikiem :mysli: :mysli: załatwione dzięki jestem wdzięczny a debet cóż Karol spłaci :tongue4: :wink4:[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2009, 21:18_________________________________________________Cześć Agatka tu Kama Pozdrowienia z Babimostu
Ataga Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 cześć Kama zaglądałaś na swoje PW ??
wentyl Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 jeszcze nie ale zaraz zajrze :gwizdanie: :gwizdanie:
Ataga Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 jeszcze nie ale zaraz zajrze :gwizdanie: :gwizdanie: a mężulka w międzyczasie na siusi wygnaj :naughty:
Piechol Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zawsze mówiłem że Poznań i ludzie z Poznania są zajebiści ale dzisiejszy dzień przeszedł moje oczekiwania ,to było mega wykonanie minispot w Babimoście ,gorące podziękowania dla wszystkich,trudno to opisac słowami powiem wprost wszyscy jesteście cool jeszcze raz wielkie dzięki za dzisiejszy dzień ,no i Madas przykro mi z powodu niepowodzeń w drodze powrotnej gratki pany dla was i waszych żon to było ekstra thebest .......... widzę, że fajnie było szkoda, że nie dałem rady przyjechać ;( a co się stało Adamowi?
wentyl Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 co tam a co cie to obchodzi-ciekawski :polew:
Pawel_Poznan Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 co tam a co cie to obchodzi-ciekawski :polew: a widze ze nic ciekawego to spadam
Madas Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 dolot mi zleciał albo dziura w nim :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 udało się wrócić do domku spoko, nie ma za co
Madas Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 udało się wrócić do domku spoko, nie ma za co właśnie wielkie dzięki Bartek
wentyl Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 udało się wrócić do domku spoko, nie ma za co jaki skromny jak nigdy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 a tu nikogo niema co tam Paweł ....
Pawel_Poznan Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 jaki ty ten kawalek blachy chciales pepin
Rekomendowane odpowiedzi