malutka:) Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 no tylko grzecznie do domu wracaj :polew:
Madas Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 cześć Adas i Malutka i znowu o browarach
malutka:) Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 cześć Adas i Malutka i znowu o browarach bry a no tak jakoś wyszło
nike21 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 no tylko grzecznie do domu wracaj :polew: ja zawsze jestem grzeczny :gwizdanie:
Adas Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 cześć Adas i Malutka i znowu o browarach czesc Adas no siema albo sie nie ma :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 cześć Adas i Malutka i znowu o browarach wiesz jak faceci... albo o browarach albo o d*pach i cyckach... najlepsze tematy :kox:
malutka:) Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 no tylko grzecznie do domu wracaj :polew: ja zawsze jestem grzeczny :gwizdanie: skoro tak mówisz to nie zostaje nic innego jak uwierzyć na słowo
nike21 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 no tylko grzecznie do domu wracaj :polew: ja zawsze jestem grzeczny :gwizdanie: skoro tak mówisz to nie zostaje nic innego jak uwierzyć na słowo :good:
Madas Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 no tylko grzecznie do domu wracaj :polew: ja zawsze jestem grzeczny :gwizdanie: skoro tak mówisz to nie zostaje nic innego jak uwierzyć na słowo zastanów się nad tym wierzeniem :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 cześć Adas i Malutka i znowu o browarach wiesz jak faceci... albo o browarach albo o d*pach i cyckach... najlepsze tematy :kox: to podobnie jak rozmowy kobiet :polew: tylko nasze lepsze..... :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Nikus bedziesz na grilu tak ? no jasne no tylko grzecznie do domu wracaj :polew: ja zawsze jestem grzeczny :gwizdanie: skoro tak mówisz to nie zostaje nic innego jak uwierzyć na słowo zastanów się nad tym wierzeniem :gwizdanie: Ty Ty, do mnie bijesz? [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 18:59_________________________________________________ cześć Adas i Malutka i znowu o browarach wiesz jak faceci... albo o browarach albo o d*pach i cyckach... najlepsze tematy :kox: to podobnie jak rozmowy kobiet :polew: tylko nasze lepsze..... :gwizdanie: jasne... cienie, pomadki, pudry... i ploty o znajomych...ciekawe co w tym lepszego... :gwizdanie: :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 wy rozmawiacie o nas a my o was-też macie d*py :polew:
nike21 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 wy rozmawiacie o nas a my o was-też macie d*py :polew: d*py w sensie ze plec (podobno) piekna :gwizdanie:
Madas Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 stypa ciekawe dlaczego ...może kogoś pochowali a Ty Tomek gdzie się podziewasz ??
Rekomendowane odpowiedzi