nike21 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 :hi: uważaj żebyś kropka nie dostał na przywitanie :shocked: zobacz jaki mój jest ładny-zieloniutki hehehe z czego to HA???!!! po uszach chcesz??!! dawaj to bedzie czysta przyjemnosc :naughty:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 21:23_________________________________________________ a Ty co się śmiejesz a Ty jak cytujesz za taki cytat to tylko BAN sie należy popieram
kuredu Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 a Ty co się śmiejesz a Ty jak cytujesz za taki cytat to tylko BAN sie należy kolego ja cytowałem jego brudne mysli które nie nadawy sie do publikacji, mam nawet dostep do takich opcji takze nie fikac mi tu
malutka:) Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 kurde ale jak???? ??????????????????? niezdzierajki
Młodzik Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 jak nic nie można to może można muc w sensie że kto?[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 21:25_________________________________________________ kolego ja cytowałem jego brudne mysli które nie nadawy sie do publikacji, mam nawet dostep do takich opcji takze nie fikac mi tu PRZEPRASZAM
nike21 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 kurde ale jak???? ??????????????????? niezdzierajki po uszach dostac od Ciebie to bedzie przyjemnosc - normalnie :>
Madas Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 a ja mam dostęp do opcji takich jak " wywale mu w maskę " albo "ściąganie z konta" :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 a Ty co się śmiejesz a Ty jak cytujesz za taki cytat to tylko BAN sie należy kolego ja cytowałem jego brudne mysli które nie nadawy sie do publikacji, mam nawet dostep do takich opcji takze nie fikac mi tu fiku miku :tongue4:
malutka:) Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 jak nic nie można to może można muc w sensie że kto?[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 21:25_________________________________________________ kolego ja cytowałem jego brudne mysli które nie nadawy sie do publikacji, mam nawet dostep do takich opcji takze nie fikac mi tu PRZEPRASZAM Przepraszasz???? Cykasz???
kuredu Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 PRZEPRASZAM proszę, ale uwazaj na drugi raz
nike21 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 a ja mam dostęp do opcji takich jak " wywale mu w maskę " albo "ściąganie z konta" :gwizdanie: warte zapamietania :good:
malutka:) Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 kurde ale jak???? ??????????????????? niezdzierajki po uszach dostac od Ciebie to bedzie przyjemnosc - normalnie :> da sie zrobić
Młodzik Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 jak nic nie można to może można muc w sensie że kto?[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 21:25_________________________________________________ kolego ja cytowałem jego brudne mysli które nie nadawy sie do publikacji, mam nawet dostep do takich opcji takze nie fikac mi tu PRZEPRASZAM Przepraszasz???? Cykasz??? NIE nie cykam ale razem ze spadochorem skaczemy i boje sie o linki
nike21 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 kurde ale jak???? ??????????????????? niezdzierajki po uszach dostac od Ciebie to bedzie przyjemnosc - normalnie :> da sie zrobić juz nie moge sie doczekac
kuredu Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 a ja mam dostęp do opcji takich jak " zaplace mu kaskę " :gwizdanie: i widzisz ok jest ta opcja
Madas Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Madasek jest najlepszy z najlepszych w końcu to zauważyłeś ....oczywista oczywistość
Ataga Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Z taką dozą nieśmiałości Zajrzyjcie http://www.a4-klub.pl/smf/spotkania_pozaspotowe_kregle_bilard_i_inne-t68817.0.html;msg869128#new i odpowiedzcie proszę na pytanko
nike21 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 jak nic nie można to może można muc w sensie że kto?[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 21:25_________________________________________________ kolego ja cytowałem jego brudne mysli które nie nadawy sie do publikacji, mam nawet dostep do takich opcji takze nie fikac mi tu PRZEPRASZAM Przepraszasz???? Cykasz??? NIE nie cykam ale razem ze spadochorem skaczemy i boje sie o linki pamietaj ze link mozna zawsze wkleic
malutka:) Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 kurde ale jak???? ??????????????????? niezdzierajki po uszach dostac od Ciebie to bedzie przyjemnosc - normalnie :> da sie zrobić juz nie moge sie doczekac no to czekaj.......przyjdzie czas będzie rada
kuredu Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Madasek jest najlepszy z najlepszych zaraz po Kuredu w końcu to zauważyłeś ....oczywista oczywistość ja to zawsze wiedzialem
nike21 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 kurde ale jak???? ??????????????????? niezdzierajki po uszach dostac od Ciebie to bedzie przyjemnosc - normalnie :> da sie zrobić juz nie moge sie doczekac no to czekaj.......przyjdzie czas będzie rada ale straszysz czy obiecujesz? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi