Adas Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 czesc miski co jest :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Maj 2009, 14:49_________________________________________________IVE
Hugo Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Widzę , że Poznań ćwiczy przez zlotem http://www.tvn24.pl/-1,1602878,0,1,lekarze-nie-wierzyli--mial-9-promili-we-krwi,wiadomosc.html
Iverson Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 kurfa jakby nie to że kolo ma 35 lat , to za h*ja byłby to Nikuś
wentyl Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 kużwa 2:2 niech to h*j strzeli :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Pawel_Poznan Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 kużwa 2:2 niech to h*j strzeli :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: najgorsze to ze na 3 miejsce spadamy nawet wicemistrza niemamy w piz*u
Cuber Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 kużwa 2:2 niech to h*j strzeli :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: w Pucharach gracie więc o co kaman ? szkoda ze nie daliście wygrac Swoim "Przyjacielom" z Cracovii i tym sposobem spuściliście Nas do I ligi za co Wielkie Dzięki :thumbdown:
Pawel_Poznan Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 kużwa 2:2 niech to h*j strzeli :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: szkoda ze nie daliście wygrac Swoim "Przyjacielom" z Cracovii i tym sposobem spuściliście Nas do I ligi za co Wielkie Dzięki :thumbdown: chyba II
Cuber Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 chyba II teraz jest Extraklasa, niżej szczebel to I liga później II liga , no ale widze ze chyba nie jestes w temacie skoro nie wiesz co sie pozmieniało :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 kużwa 2:2 niech to h*j strzeli :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: w Pucharach gracie więc o co kaman ? szkoda ze nie daliście wygrac Swoim "Przyjacielom" z Cracovii i tym sposobem spuściliście Nas do I ligi za co Wielkie Dzięki :thumbdown: jeden mecz tego nie czyni tylko cały sezon który mieliście kiepski nie da sie ukryć :thumbdown:
Cuber Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 jeden mecz tego nie czyni tylko cały sezon który mieliście kiepski nie da sie ukryć :thumbdown: jasne ze tak , ale pamietaj przyjaciół poznaje sie w biedzie :gwizdanie: szkoda tylko ze bramki strzeliliście ze spalonego
wentyl Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 jeden mecz tego nie czyni tylko cały sezon który mieliście kiepski nie da sie ukryć :thumbdown: jasne ze tak , ale pamietaj przyjaciół poznaje sie w biedzie :gwizdanie: szkoda tylko ze bramki strzeliliście ze spalonego dobra dobra nie tłumacz sie mecz to mecz sędzia to sędzia a remis to remis a było blisko :> [br]Dopisany: 30 Maj 2009, 19:49_________________________________________________ jeden mecz tego nie czyni tylko cały sezon który mieliście kiepski nie da sie ukryć :thumbdown: jasne ze tak , ale pamietaj przyjaciół poznaje sie w biedzie :gwizdanie: szkoda tylko ze bramki strzeliliście ze spalonego tak czy siak szanse mieliście kiepskie aby sie utrzymać :no:
Cuber Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 wentyl sorry ale widze ze nie zrozumiałeś mojego wczesniejszego postu , zresztą nie ważne
kuredu Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 no i co tam Panowie [br]Dopisany: 30 Maj 2009, 22:22_________________________________________________Cuber to że kibice się przyjaźnią miedzy sobą to nie znaczy że nasi piłkarze mają się potykać o własne nogi. Byliśmy z Madasem i Mlodym na meczu i nasi naprawdę odpuścili w drugiej połowie a to że Crakovia nie potrafiła strzelić bramek na zwycięstwo to nie nasza wina. Przecież jakby nasi zupełnie staneli to by dopiero wyszła szmira. Przykro że Cracovia spada ale obwiniać o to Kolejorza i pisać że przyjaciół poznaje się w biedzie to lekka przesada.
Deszcz Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Witam wieczorkiem, o widze ze polityka piłkarska na tapecie hehe
Deszcz Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Jasne, jasne trenuje juz na kompie bedziecie wąchać :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 poprawiłem czas o 0,5sek ostatnio także się pilnuj
Madas Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 a witam po meczyku ... wielka szkoda Cracovii ....mogli pyknąć tą bramkę wiecej ....
Deszcz Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 A ja od samego rana w Auto Premium ze zjebką, jakies stuki i szumy z koła... były. Myslałem ze cos wywineli przy serwisie kilka dni temu. Okazało się ze koło niedokręcone, masakra ale to nie oni spaprali tylko wulkanizator przy zmianie opon z zimy na lato. Niezle, zwłaszcze ze z takim kółkiem sypałem ponad 200 niedawno ...
kuredu Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 to nieciekawie z tymi kołami ja bym gościa opierdzielił i to zdrowo
Rekomendowane odpowiedzi