Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc miski co jest :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Maj 2009, 14:49_________________________________________________IVE :hi:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kurfa jakby nie to że kolo ma 35 lat , to za h*ja byłby to Nikuś

Opublikowano

kużwa 2:2 niech to h*j strzeli :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

najgorsze to ze na 3 miejsce spadamy nawet wicemistrza niemamy w piz*u :evil:
Opublikowano

kużwa 2:2 niech to h*j strzeli :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

w Pucharach gracie więc o co kaman ?

szkoda ze nie daliście wygrac Swoim "Przyjacielom" z Cracovii i tym sposobem spuściliście Nas do I ligi za co Wielkie Dzięki :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

szkoda ze nie daliście wygrac Swoim "Przyjacielom" z Cracovii i tym sposobem spuściliście Nas do I ligi za co Wielkie Dzięki :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

chyba II

Opublikowano

chyba II

teraz jest Extraklasa, niżej szczebel to I liga później II liga , no ale widze ze chyba nie jestes w temacie skoro nie wiesz co sie pozmieniało :gwizdanie:

Opublikowano

w Pucharach gracie więc o co kaman ?

jeden mecz tego nie czyni tylko cały sezon który mieliście kiepski nie da sie ukryć :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Opublikowano

jeden mecz tego nie czyni tylko cały sezon który mieliście kiepski nie da sie ukryć :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

jasne ze tak , ale pamietaj przyjaciół poznaje sie w biedzie :gwizdanie:

szkoda tylko ze bramki strzeliliście ze spalonego :cool1:

Opublikowano

dobra dobra nie tłumacz sie mecz to mecz sędzia to sędzia a remis to remis a było blisko :> :cool1:[br]Dopisany: 30 Maj 2009, 19:49_________________________________________________

tak czy siak szanse mieliście kiepskie aby sie utrzymać

:no: :no: :no:

Opublikowano

wentyl sorry ale widze ze nie zrozumiałeś mojego wczesniejszego postu , zresztą nie ważne :thumbdown:

Opublikowano

no i co tam Panowie :naughty:[br]Dopisany: 30 Maj 2009, 22:22_________________________________________________Cuber to że kibice się przyjaźnią miedzy sobą to nie znaczy że nasi piłkarze mają się potykać o własne nogi.

Byliśmy z Madasem i Mlodym na meczu i nasi naprawdę odpuścili w drugiej połowie a to że Crakovia nie potrafiła strzelić bramek na zwycięstwo to nie nasza wina. Przecież jakby nasi zupełnie staneli to by dopiero wyszła szmira.

Przykro że Cracovia spada ale obwiniać o to Kolejorza i pisać że przyjaciół poznaje się w biedzie to lekka przesada.

Opublikowano

Witam wieczorkiem, o widze ze polityka piłkarska na tapecie hehe

Opublikowano

jak tam szykujesz się na poniedziałek :naughty:

Opublikowano

Jasne, jasne trenuje juz na kompie :wink4: bedziecie wąchać :gwizdanie:

Opublikowano

poprawiłem czas o 0,5sek ostatnio także się pilnuj :naughty:

Opublikowano

a witam po meczyku ... wielka szkoda Cracovii ....mogli pyknąć tą bramkę wiecej .... :kwasny:

Opublikowano

A ja od samego rana w Auto Premium ze zjebką, jakies stuki i szumy z koła... były. Myslałem ze cos wywineli przy serwisie kilka dni temu. Okazało się ze koło niedokręcone, masakra :thumbdown: ale to nie oni spaprali tylko wulkanizator przy zmianie opon z zimy na lato. Niezle, zwłaszcze ze z takim kółkiem sypałem ponad 200 niedawno ...

Opublikowano

to nieciekawie z tymi kołami :disgust:

ja bym gościa opierdzielił i to zdrowo