Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 ok dośc głupich żartów jak tam Pogoda Miron na śląsku pewnie ciemno co ale on nie pyta o porę dnia :polew:
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 ok - zmykam - miłej wieczornej nasiadówki
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 ok dośc głupich żartów jak tam Pogoda Miron na śląsku ciekawe czy kiedyś zmądrzejesz ja szanse mam ale u Ciebie jak to się mówi - z pustego to i salomon nie naleje jak to u Ciebie bym ujął .... w głowie pustka jak w miasteckim kinie na seansie :polew:
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 joł cielska !! oż Ty landrynko ino nie różowa !!!!!!! ok .... cześć czarna landarko
kuredu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 jak to u Ciebie bym ujął .... w głowie pustka jak w miasteckim kinie na seansie :polew: jakim kinie :polew:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 22:55_________________________________________________ ok - zmykam - miłej wieczornej nasiadówki trzymaj się
Adas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 My tu gadu gadu a Ja sobie laseczki szukam na zlot na naszej klasie :polew:
kuredu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 My tu gadu gadu a Ja sobie laseczki szukam na zlot na naszej klasie :polew: to wez na studiach szukaj a nie w klasie, bo klasy to sa w gimnazjum i jak taka zabierzesz to z ojcem przyjedzie
wentyl Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 My tu gadu gadu a Ja sobie laseczki szukam na zlot na naszej klasie :polew: laseczki czy laleczki na allegro :polew:
variocustoms Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 www.sex.fotka.pl ADAS to adres dla Ciebie ew. www.przelecmnie.pl
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 jak to u Ciebie bym ujął .... w głowie pustka jak w miasteckim kinie na seansie :polew: jakim kinie :polew: Kino Grażyna czasem nikogo na seansie nie ma .... jak wpadniesz do mnie do rodzinnego domu to Ci pokaże :kox:
kuredu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 adas szukaj na odloty.pl tam na pewno znajdziesz troche Cie bedzie zlot kosztował ale szczeki wszytskim opadną
wentyl Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 jak to u Ciebie bym ujął .... w głowie pustka jak w miasteckim kinie na seansie :polew: jakim kinie :polew: Kino Grażyna czasem nikogo na seansie nie ma .... jak wpadniesz do mnie do rodzinnego domu to Ci pokaże :kox: a wy tam kino macie -niemożliwe :mysli:
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 no jak to Miastko swego czasu miało z 40 tyś mieszkańców .....chyba
kuredu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 no jak to Miastko swego czasu miało z 40 tyś mieszkańców .....chyba chyba jak pielgrzymka ze Słupska szła do Czestochowy
Adas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 ale Mnie juz spanie bierze za duzo glupot na ekranie
wentyl Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 no jak to Miastko swego czasu miało z 40 tyś mieszkańców .....chyba chyba jak pielgrzymka ze Słupska szła do Czestochowy :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 23:06_________________________________________________nie normalnie boki zrywac ale spadam nara :hi: :hi:
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 no jak to Miastko swego czasu miało z 40 tyś mieszkańców .....chyba chyba jak pielgrzymka ze Słupska szła do Czestochowy to mieliśmy 2 tyś z 13 tys ludzi bo z Miastka prawie wszyscy szli na pielgrzymkę :polew:
Rekomendowane odpowiedzi