kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Madas sam ma wiecej postów na poznanskich niż cały radom albo Rzeszów :polew:
wentyl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 no wiesz Ty co Pietrek takie mocne wiersze tutaj dla rozluznienia na Madasie pewnie nie zrobiło wrażenia bo on sie chwali ze 4h moze [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 22:43_________________________________________________ no wiesz Ty co Pietrek takie mocne wiersze tutaj dla rozluznienia widzisz z jakimi deklami ja tu muszę pracować :polew: powiedział największy dekiel :gwizdanie: 4h to on śpi chyba :polew:
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Madas sam ma wiecej postów na poznanskich niż cały radom albo Rzeszów :polew: ahh ten pracus :polew: :polew:
wentyl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Madas sam ma wiecej postów na poznanskich niż cały radom albo Rzeszów :polew: ahh ten pracus :polew: :polew: ale jakich ma grzecznych współpracowników :kox:
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Madas sam ma wiecej postów na poznanskich niż cały radom albo Rzeszów :polew: ahh ten pracus :polew: :polew: jakby tak od posta kase płacili
wentyl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 browar sie skończył więc czas na mnie ogry nara :hi:
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Madas sam ma wiecej postów na poznanskich niż cały radom albo Rzeszów :polew: ahh ten pracus :polew: :polew: ale jakich ma grzecznych współpracowników :kox: a jakich zboczonych :polew: :polew:
variocustoms Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Wczoraj widziałem tego gościa co wgrywał Ci kuredu program z atari do twojego auta i też w różowej koszuli hihih
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 browar sie skończył więc czas na mnie ogry nara :hi: hmmm otworz nastepne a nie tam spac...
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Wczoraj widziałem tego gościa co wgrywał Ci kuredu program z atari do twojego auta i też w różowej koszuli hihih bo chce sie skumplować ze mną ma tarcze do sprzedania z klockami sportowe wszystko od RS4 za 7tys :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 vario pisz na czerwono i pogrubione to lepiej widac
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 a Madasku nic nie mówisz jak wrażenia po kajcie dzisiejszym
variocustoms Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 nike21 właśnie widzę, że nie było widać chyba oszalał, na szrocie dostaniesz całe takie auto za 7000
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 a Madasku nic nie mówisz jak wrażenia po kajcie dzisiejszym a bo żona mnie wk***ia czasem .... jazda bryką Twoją to miazga ... pierwszy raz w życiu jechałem 245 za kierownicą :kox: :kox:
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 a Madasku nic nie mówisz jak wrażenia po kajcie dzisiejszym a bo żona mnie wk***ia czasem .... jazda bryką Twoją to miazga ... pierwszy raz w życiu jechałem 245 za kierownicą :kox: :kox: ruch nie pozwalał na więcej
variocustoms Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ja 275 z Wrocka do Opola 14 lat temu 245 to prędkość spacerowa
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 a Madasku nic nie mówisz jak wrażenia po kajcie dzisiejszym a bo żona mnie wk***ia czasem .... jazda bryką Twoją to miazga ... pierwszy raz w życiu jechałem 245 za kierownicą :kox: :kox: a podobno Bartek fury nie daje... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi